Prijava

Ali Kurdi nisu ekstremni mudžosi, nego normalni, čak su nam genetski srodi, nisu Arapi, pripadaju indoevropskim narodima, srodniji su nam od recimo Mađara. Ne znam, meni su kul. To što Ameri ne podržavaju formiranje njihove samostalne države dodatno mi budi simpatije.

Brt sve sto znam o kurdima je da su nesrecni nemam pojma kakav im je rodoslov i to al kad bih morao da ih definisem to bi bilo kao fus mongoli npr

I ono, kul su mi da navatas jedno 20-30 da ti rade neku ilegalnu proizvodnju u podrumu eto

Ја бих подржавао оне који подржавају нас, а навијао за отцепљење код оних који су нам направили ово са Косметом.

Ja bih da se mi sa sve Kosovom proglasimo za rusku guberniju.

Ja bih da se mi sa sve Kosovom proglasimo za rusku guberniju.

A je l' to neko zajebavanje? Zašto bismo bili ruska gubernija? Onda možemo biti i nemačka vazalna zemlja, i američka, bez problema. Nezavisna i jaka Srbija, u pičku materinu, zar se za to nisu borili Srbi još otkad su došli ovde? Ako bi nam bila Rusija saveznik u tome, ok, ja sam za Rusiju. Ako bi Ameri, ok, ja sam za Ameriku. Srbija, protiv imperijalizma velikih sila.

Kakvo je misljenje kurda o nezavisnosti kosova?

Ahahahahaah, a dal me zajebavaš da si me ozbiljno shvatio?

A Putin veliki gubernator, car Rusa i Srba i sve pravoslavne braće od Vladivostoka do Atine.

Mislim da Kurdi nemaju mišljenje o nezavisnosti Kosova, imaju suviše svojih problema da bi se bavili time.
Nego, ja jesam panslavista, ali ne u varijanti u kojoj bi Rusi gospodarili celim slovenskim svetom. Nego u nekoj vrsti saveza. Jesu Rusi najjači slovenski narod, ali opet, ko su oni da mi dođu ovde i da mi kažu kako da živim i kako ću da se zovem i u šta ću da verujem i kako da se ponašam, i tako to...

Kurdi imaju misljenje i o Kosovu, i o Krimu, i o istocnom Timoru, to je za njih pitanje od zivotne vaznosti.
www.kurdistan24.net

Valdemar
A je l' to neko zajebavanje? Zašto bismo bili ruska gubernija? Onda možemo biti i nemačka vazalna zemlja, i američka, bez problema.

Је л' ово неко зајебавање? Па зар нисмо већ? У заблуди сам цео живот.

Nismo ničija gubernija, ne treba da budemo. Kroz istoriju mogli smo Rusima da kažemo NE, a i Amerikancima, i Nemcima, i Turcima, i svima. Brine me manjak patriotizma kod srbskih patriota, koji su uglavnom za to rešenje: ruska gubernija. Ej, svoj narod!

Kurdi su pičke, dobri su sa Hrvatima.

Na osnovu Vučićevih izjava mogao bi da zaključiš i da su Srbi dobri s Hrvatima.

Jedan od vodja gate 13 je kurd i on insistira na tom njihovom bratstvu sa BBB i na onom nošenju ustaških zastava....

Još kad bi fudbal krojio politiku...

Ја сам за оно Пашићево опортунистичко, да смо ми мали чамац и да треба да ппметно одлучимо за који ћемо се велики брод привезати. Али не схватам то тако да се вежемо мртвим чвором, па нема више дрешења. Зато отпада свака варијанта да будемо било чија губернија, протекторат и сл.
Како? Тешко. Али не и неизводљиво. Примера успешног маневрисања "малих чамаца" има онолико. Наравно, нико не гаји илузију да они могу да буду 100% независни, али сваки мудар и самосвестан народ, са истим таквим владарима, може да одржава задовољавајући проценат тога.
(Није требало да помињем оно "мудар и самосвестан"; сетим се где и с ким живим, и одмах почне да ми лоше делује на оптимизам :()

Nismo ničija gubernija, ne treba da budemo. Kroz istoriju mogli smo Rusima da kažemo NE, a i Amerikancima, i Nemcima, i Turcima, i svima. Brine me manjak patriotizma kod srbskih patriota, koji su uglavnom za to rešenje: ruska gubernija. Ej, svoj narod!

Али број људи који би продали дупе Путину и Русима чини да владајућа гарнитура (мада има и њих увлакача) нагиње ка Русији..

Znaš kako, Paune, vox populi, vox dei. To si lepo primetio: iako Vučić ima ovde potpunu kontrolu, ne bi mogao da je zadrži ako bi igrao na antirusku kartu. Sad ga neka, neka igra kako može.Mislim da je takva politika neodrživa na duže staze.