Prijava

Бонапарта, ја за тебе терапију немам, нисам ветеринар, а ни психијатар. Нисам ти препоручивао ништа осим да се лечиш и дословно одјебеш од мене. Али ти си упоран и напоран, јер ти је болест узела маха. Но, ниси ти крив, али ја трпим. Имај милости. Одгмижи. Молим те.

Јел постоји мушко име Нато? Са одуживањем на ''а''.

ne sjebavajte mi pouke o moći :(

Care, Granjka, pa nemojte, zaključaće i ovu temu. Ne volite se, jasno je, ali složite se oko toga da se ne slažete i pređite preko toga diplomatski.

A da, iz nekog razloga sam poistovećen i sa Bonapartama (čovek bi pomislio na osnovu mog avatara da se ne poistovećujem sa takvim vladarima).

čovek bi na osnovu tvog avatara pomislio da si retard

gvozdene, da ti odbanujem mačka?
ima tema o meni jej :-*

Gvozdene, nije lepo da se tako priča o Slobi

Лимени, неће, замолио сам Косму да је не закључа.
Ја сам прешао преко свих увреда од прошлог закључавања, али када ме идиот Бонапарта узима у уста, немам намеру да опет ја будем тај који трпи увреде психијатријског болесника са титулом.

Ево дипломатског решења - Бонапарта узме лекиће, не чачка Грањку, те у складу са тиме Грањка не узвраћа великом генералу. Више него дипломатски.

šta je mačak? Kurac ? Kao, da odbanuješ moj seksualni život? Da jebem, za razliku od sad?

Па што са дуплог Гроздане лоло. Правда за Кузмана.

kad dodjem s nekom duplog,svi znaju da sam ja,ja kazem da sam ja,ne krijem ni malo a opet me zovu olanice u skoro svakom postyu kao da se ZNA da ne pokusam da se SAKRIJEM

Granjka, ja nemam nameru da uzimam lekiće i nosim ih tebi, ali postoje institucije koje ti lekiće mogu servirati, ukoliko sam nisi sposoban da ih donosiš sam. Sama činjenica da misliš da sam "veliki general" je dovoljno zabrinjavajuća da bi ostao da se slobodno šetaš gradom.

ček, ja bi trebao da sam mačak u čizmama lol :)

ма какви, наравно да ниси, па мачак у чизмама пише ћирилицом

aj sad malo o meni, jebo vas bonaparta

Бонапарта, разумем да твој мозак не може да обради једноставне команде, али потруди се. Иди код лекара, само зини, он ће ти у уста убацити шта треба. Ја мислим да си ти болесник и да је време да се упознаш са том чињеницом.

Ако нећеш дипломатски да престанеш да шириш своје царско лудило, у реду. То је твоја одлука. Усери и ову тему да је закључају као и прошлу, јер си искомплексирано говедо ниског раста и високих амбиција.

Космо, ако желиш о теби, бануј болесног Бонапарту, не мере се живет` од истог. Знаш да за тебе имам само речи хвале и лепоте. :-*