Prijava

Па јесу у почетку, сад их вероватно полако хвата блам да се курче главама седам хиљада пута живописнијим од њих. Ти си увек био бомбоница, Запатице

Pa ja nikad nisam bio mod

Не може и власт и образ, буди поносан јер си ти свој сачувао!

Ljepi, pričate o nekom drugom periodu, i Pezosovo sprdanje na račun nostalgije shvatate preozbiljno. A generalno, Pezos je gotiva glava, pogotovo u poslednje vreme. lolo

Što se tiče ostalog, generalno ovom sajtu treba stroga moderacija i korisniji je taj Surovi kog nisam podnosio dok je bio mod, od pola sadašnjih, jer ovako preti da se pretvori u vukajlija.ba, a mislim da to niko ne želi, sem Bosanaca.
Čak uz konst drndanje Kosmopolite, mislim da bi bila i ona okej mod, mnogo bolji recimo nego Prof, samo da se mane majčinskog momenta. lolo
E da, Džimi je zapravo bio do jaja mod, čak sam siguran da je malo ljudi banovao inače.

I kad kažem stroga moderacija, ne mislim banovanje za svaku sitnicu, nego neka doslednost u kriterijumima i ideji šta je za ban, šta nije.

Zapata bi bio krš mod recimo od sadašnjih, Apo, Pseto, pa i Bohor bi bili dobri modovi zapravo. Jer kontam da bi imali ujednačeni kriterijum i ideju o tome šta i kako. A pritom ne bi imali potrebe da furaju "mi svi drugari" priču.
Mož i Gambi recimo, snašao se u ovom poretku stvari, i generalno bi imao okej kriterijume, pogotovo što ne doživljava svako sranje lično ovde.

Не могу босанци овде да преовладају, јер их природни интелектуални лимити спречавају да изађу из запећка и добију неку већу улогу од бандере за запишавање.. проблем су 2/3 садржаја сајта које су преко ноћи нестале.

Ja ne bih bio dobar mod imam kratak fitilj

Ма какви, једино Апоп, човек има осећај за филинг и укус, духовит је и најбитније није искомплексирани кретен који се иживљава над људима чим осети било какву моћ и супериорност.. Ова два паора не бих узимао у разматрање ни за брање купуса.

Gde ja mod ljudi, pa ja bih bio mod kao sto je Djindjic bio premijer, mnogo lepe price a sve vreme radim za Nemce.

Па имамо већ једног таквог, овај је притом и хомосексуалац, и то врло насртљив.. Елем, нема дилеме да је овај сајт раније био бољи него што је сада, сећате се да пре ниси могао да направиш реакцију ако немаш хиљаду плусева од дефки.. То је рецимо било супер, аутоматски катанац на сваки покушај излива креативности дауноваца, знамо да су тад реакције биле суви квалитет, исто је било за форум, услов 50 поена па онда не мораш да се траумираш од оваквих дегенерисаних појава као што су Чика Буља, разни некои и шта ти ја знам.. нека селекција, систем филтера за даун треба и мора да постоји.. али сад то ионако више нема смисла, кад је Вукајлија ко и Србија.. осакаћена, дебили владају а грађанство понижено до краја. Тако да оно. ПЕКУ МЕ ЈАЈА

prof najgori mod ikad

kurac, stefko bio dobar nego ga unaviđeli cara i onaj sisač skrotuma carinog gambi a uz njih dvojicu i pajkoNP i ostali šupci.

Ja sam jebao kurve. Sa nekim kurvama sam ostao u dobrim odnosima i kad su one prestale da budu kurve. Uvek ću jebati kurve. Platio sam mlađem bratu za 15. rođendan kurvu. Nije 'teo da jebe. Rek'o sam mu: "Jebi pizda ti materina, vi'š kakav si sav nikakav...ako ga sad ne zamastiš nikad nećeš". Jeb'o je. Platiću i sinu kurvu da jebe.

Па дооообро, ај сад да га не критикујемо превише обзиром да је млађан, али мислим да је стварно деградирајуће да он одлучује шта је за наслов, ко је за бан итд.. али генерално комплет садашња листа (без Партизанке) је за размодовање моментално

Ama jel ti to imas folder sa svojim old posterima

Top 10 legendi,bardova,boema i idola Vukajlije?