Prijava

уф овај мали је мој идол...пошто ја сад имам 9 и по ускоро пуним 10-ту,а он има 12...и ја ћу да издам неку књигу ако буде добро..морам му се обратити за савјет...а можда ми он напише и увод...

моја ће се књига звати "Како сам ка*ао први пут са 8 година кураву која која није имала испод три`ест"...

можда му и нађем неку сличну да се омане те политике,и посвети важнијим стварима као нпр цурицама :)

@Groucho_Marx

"Једни кажу да је дебил и да би га заклали, други да је геније и да ће бити председник. А нико да се издигне изнад ситуације и погледа одозго и схвати да је у оваквој причи часном и нормалном човеку једино могуће да остане индиферентан и да не пристаје на такве начине утицања на сопствене ставове као ни изазивања да се исти прикажу."

Ovo što si primetio je na žalost tačno, ali je u isto vreme i generalizacija. "Jedni" misle da je kreten, "drugi" da je genije. Ima ljudi koji zauzimaju drugačije stavove i od "jednih" i od "drugih", sagledavaju stvari iz druge perspektive, realno i racionalno razmišljaju, ali takvi ili ne žele ili ne mogu da se oglase u sredstvima javnog informisanja. Iz raznoraznih razloga.

"Него, мислим се, све и да је овај клинац намерно избачен у медије (једнака је вероватноћа и да јесте и да није, свачега има на овом дуњалуку), да ли би било која маркетиншка агенција/медијска кућа избацила овакву, савршено антипатичну представу? Ако ћемо већ око завера, шта се овиме жели постићи и коме је то упућено? Ко је циљна група? Не бих рекао да је ово тек голо спиновање."

Obzirom na priču koja ide uz ovo dete, a to je nezavisno Kosovo, ulazak Srbije u NATO, ljudska prava, može se lako shvatiti ko je ciljna grupa.

Људи се деле на добре и лоше (условно речено). И као такви постају и родитељи.

Ја сам изненађен чињеницом да се овакав случај није раније појавио. 2010 година је.

Шта сте очекивали? Дебили који су постали родитељи годинама уназад терају своју децу да преко своје воље тренирају фудбал, кошарку, профитабилне спортове, од скора и тенис; шта сте мислили да неким моронима није могло пасти на памет да учине од свог детета овако нешто - све циљу стицања новца на неки (било какав) начин.

Па у овој јебеној земљи једно може добро да се заради од бављења политиком, криминалом (та два појма су иста додуше) и спортом ако којим случајем постанеш врхунски спортиста.

Решили људи да изађу из материјалне просечности, па макар и на овакав начин. Можемо само морално да их осуђујемо јер не постоји закон који регулише лоше родитељство.

---------------------------------
Најјачи у целој причи је, по по обичају Б92. Назвали су га "најмлађим борцем за људска права у Србији". Еј најмлађим борцем за људска права!
---------------------------------

Da se kladimo da iza ovog trejdmarka sedi neki debeli, matori, dlakavi stvor, koji gleda svu ovu halabuku i puca po svim savovima od smeja.

А јесте ли се ви икада запитали да можда овај Растко све ово није направио због Маје из треће клупе до прозора,само да га примјети,пошто је вјероватно био непопуларан у разреду па се некако морао истаћи...

ја сматрам да иза сваке појаве стоји секс....па мора и иза ове....сигурно га мали и сад баца на Мају...а она га и послије свега овога не примјећује...а можда се та Маја чак презива,лупам сад- Шешељ,па га сад чак потајно и мрзика ;):...

Vec smo konstatovali da "mali" nema pisu.

е то је већ заје*ата ствар....надоградимо му пишу...

скупљајмо помоћ да Растко Поцеста добије на поклон супер нову,гајнц нову пишу :)...

"скупљајмо помоћ да Растко Поцеста добије на поклон супер нову,гајнц нову пишу"
Ovaj... pazi sta pises :(
Ovo moze da se shvati na mnogo zajeban nacin. Nemo da sutra pisu u blicu:
"Nove pretnje malom Rastku na klerofasistickom sajtu njnjnj.vukajlija.com"

Vidim Čiča, al dobro, šta ja tu mogu, svaki čovek mali Đerdap ;)

GM: Sta fali sinhronicitetu?

Мирјана мој си чојек.,..овај жена...секс,`рана и одјећа :)...и немаш даље...

Tako je. Zašto bi se bilo ko bavio nečim što je, ne daj bože, dubokoumno???

Kad si površan, onda si srećan. Ili šaban. Mah, to je to.

Stagod narode, nemam stvarno zivaca da vam sad objasnjavam tu kojesta :)

што мање знам то сам срећнији.....
што више знам,више и сер*ем...

Aj, necu o tome ovde. Tema je liv Rastko™ aloun.
A neki ljubazni mod bi mogao da obrise ovaj spem.

Кад си површан.... нешто... нешто.... о идолима и славама... нешто... нешто... политика...

GM, aj onda neki pvt?

Ne mogu sada, Otaku. Kasno je.

xD

Mislim da smo se svi složili da Rastko ima malu pišu i da ga njegovi ne hrane dobro. To su uzroci takvog ponašanja.