Prijava · Registracija
1240 : 55
16 em plus     16 em minus
1241 : 55
1240 : 56

XXL kondomi

Neophodnost za retke, put do nezeljene trudnoce za ostale.

- Aaaaaa, spao je.
- Jesi li opet kupio one velike, kretenu jedan istripovani?

1048 : 64
16 em plus     16 em minus
1049 : 64
1048 : 65

Ja svaki dan duvam i nisam se navukao

Odgovor narkomana na pitanje da li možeš da se navučeš na travu.

616 : 71
16 em plus     16 em minus
617 : 71
616 : 72

Preldžija

Dobroćudan, veseo čovek, rumen, izuzetne fizičke snage i elegantno popunjene pojave. Voli pivu popiti više nego dobiti na lotou, a štipnuti konobaricu više nego imati pola Njujorka. Nikada nije materijalista i karijerista jer dobro zna da materijalizam ubija dušu - zadnji dinar daće na turu pića sa jaranima, ugositiće i pomoći putnika namernika ili nepoznatnu osobu. Većinom je po zanimanju zidar, majstor, moler, mehaničar, često je višestruko talentovana osoba, ali bez kompleksa da se dokazuje i da ponižava druge. Može se reći da je neka vrsta hipija sa ovih prostora. Ne slaže se sa feministkinjama, Novosadjankama i ostalim ženskim osobama prolezbejsko-zmijskog karaktera, kao ni sa zalizanim fensi menadžerčičima i fensi baticama u roze majicama.

Primer čoveka sa naših prostora koji je sto puta bolji od prosečnog Amera ili Švajcarca (iz ličnog iskustva)...

854 : 92
16 em plus     16 em minus
855 : 92
854 : 93

Monolog

Razgovor sa svojim najboljim prijateljem.

878 : 68
16 em plus     16 em minus
879 : 68
878 : 69

Odbojkašice

Sastav od šest devojaka koje se šamaraju po bulji kad odrade dobar pos'o.

479 : 50
16 em plus     16 em minus
480 : 50
479 : 51

Kako ćeš se sutra boriti s vukovima ako se danas igraš sa štencima?

Lako ti je boskovati u velter kategoriji kad imaš 90 kila. Uđi u ring sa nekim malo jačim pa da vidimo kad će te izneti. Prodaješ biciklicu u Bambi super ligi k'o šećernu vunu na vašarni dan. Odeš u Evropu i nakon dve godine grejanja klupe shvatiš da se ono što si ti igrao ne može zvati fudbal. Uzimaš 50% marže u svojoj radnji i zabole te što njih 10 uđe u nju danas. Svejedno imaš zarade. Sutra se otvori novi supermarket, a ti tražiš crveni marker i karton da napišeš apsolutna rasprodaja i odlaziš do komše Pere jer si čuo da mu treba novi radnik na mešalici.

- Kako je tvoj brat prošao na međuopštinskom iz matematike?
- Kako? Bolje da nije ni išao. Da je bilo negativnih poene otiš'o bi do apsolutne nule.
- Zar nije bio prvi ovde na opštinskom?
- Jeste jeste! Kad mu je jedina konkurencija bio onaj stočar Marko. Da mu se taj dan nije telila krava, došao bi i odvalio mog burazera.

639 : 41
16 em plus     16 em minus
640 : 41
639 : 42

Usrati motku

Kada za nekoga kažemo da je "usrao motku" to, ukratko, znači da je taj uradio nešto zbog čega će trpeti teške posledice. A odakle baš izraz "usrati motku", zašto baš motku i zašto baš dotična radnja verujem da mnogi ne znaju. Sada ću to, na svoj dosadni način, kako samo ja znam, da objasnim u primeru.

Verovali ili ne to ima korena u vojsci i ratu. Početkom XX veka ratna strategija se još uvek svodila na "viteštvo" i opštu tarapanu tipa prsa-u-prsa iako je vatreno oružje već odavno moglo da potisne potrebu za tim. Znači, istrči iz rova i pravo na stacionarne mitraljeze i haubice, pa ko preživi, dobije orden i tapšanje po ramenu. U I Svetskom ratu, kao i Balkanskim ratovima to je bio slučaj i u našoj vojsci. E sad, zamislite da u toj frci i jurišu na rovove nekog vojnika "pritera". To bi bio ozbiljan problem za koncentraciju, a samim tim i za život i zdravlje dotičnog vojnika. Zato su pre svakog proboja i juriša, vojnici dobijali obrok, a uz obrok i lakši laksativ kako bi se "ispraznili" pre bitke. Pošto ne mogu stotine ili hiljade vojnika da "rade radnju" posvuda (zamislite na šta bi ličio front posle toga), iskopavali su velike rupe u zemlji, preko tih rupa bi bile postavljene motke na koje bi vojnici seli i "obavili dužnost". Posle svake "smene", rupu bi zasipali negašenim krečom, radi dezinfikacije, pa sledeća "smena" i sve tako dok svi ne završe, onda bi rupu zatrpavali i u boj junaci. Pored svake rupe bi stajao podoficir, najčešće narednik, koji bi pazio da niko ne "obavi posao" na motku, jer posle tog vojnika treba da dodje sledeći koji treba da sedne na nju. Kazna za vojnika koji uneredi motku je bila deset udaraca bičem. Dakle, kada bi vojnici videli da neki njihov kolega dobija batine i pitali zašto ga kažnjavaju odgovor bi bio "Usrao je motku". Tako se taj izraz "odomaćio" u našem narodu i postao sinonim za svaku grešku koja može pojedinca skupo da košta.

743 : 33
16 em plus     16 em minus
744 : 33
743 : 34

Pošten k'o Laudrup

Nenadjebivi nivo poštenja. Nikad nije pomislio da zajebe nekog, a kamoli da ukrade ili nešto gore.
Naime, Mihael Laudrup, legenda danskog fudbala, nije želeo da nastupa na Evropskom prvenstvu 1992. koje je njegova reprezentacija osvojila, jer je smatrao da tamo ne treba da se nađe Danska, već reprezentacija tadašnje Jugoslavije, koja ga je ispušila zbog sankcija. Time je sebi zacementirao mesto na vrhu liste poštenjačina. Alal mu kurac i svaka mu dala.

555 : 27
16 em plus     16 em minus
556 : 27
555 : 28

Šnajder

Lik koji, gde god da sedne, automatski kreće da cupka nogom takvom brzinom da neodoljivo podseća na stare krojače za " Singericom".
Pokret je totalno nevoljan, sam šnajder nije ni svestan da štanca sve dok mu neko ne skrene pažnju ili lupi dandaru. Nervoza, šta li je.

- E, 'de si, Bato? Aj' sedi malo!
- Da znaš da 'oću! Ceo dan jurcam k'o hrt...
: dingedangedingedangedingedange :
- Bato?
- A?
- 'Oćeš da prestaneš da šnajderišeš il' se pomeri od mene, diže mi se kad me tako draškaš.
- A, izvini...

405 : 98
16 em plus     16 em minus
406 : 98
405 : 99

Mat

Suprelativ jedinke homosapijensa. Znači frajer vrh vrhova. Top, skakač, kraljica, kralj, šah, MAT -
Bata Stojković, Delboj Troter, ON-Mat. Nenadjebiv indijanac koji panduru na pitanje hoćel' duvati melodiku odgovara u fazonu:
Hvala zemljače ali ne mogu više, uhvatila me neka žgaravica. Ali bi mi sjela lajna koksa, pa ako imaš, može.
Ona vrsta ortaka koja te na sahrani punice nasmije k'o Zvezde granda i Ava Karabatić u tandemu, mada da se ne lažemo nije da si gotivio matorog šišmiša ali ipak dala je u miraz onaj poslovni prostor
na 15 minuta do centra pa ti je sad šatro teško.

-Ooo gdje si matori?
-Pa gdje si ti kume, kurcem te obradujem. Kakav si mi pobratime?
-Ma dobar. Kren'o do kioska, nestalo mi rizla. Gdje si ti bio?
-Na faksu rođače, im'o neki ispit.
-Ispit. Pa kako prođe?
-Obori me ljomber, majke mu ga nabijem. Još će mi zabraniti izlazak u naredna dva ispitna roka.
-Dukurac. Šta je reć'?
-Ma došla mu ona bicuri, što radi u kantini, u kabinet dok sam odgovarao i ja je počeo muvati.
I kaže on njoj: Donesi kafu i plast sijena za vola. A ja k'o na kurac: Ja pijem slađu s' mlijekom... Jebaji ga, sve ti je ostalo jasno.
-Hahaha znači ne mogu da verujem, kakav si ti mat od lika.
-Ma znam, sam bi sebi popušio kol'ko sam jak.