Prijava
   

Autlet kafana

Kafana u kojoj se cirka jeftino na kvantitet, ne na kvalitet. Sav asortiman alkoholnih nektara je 50, 70, 100 posto jeftiniji i u njoj piju pravi bosovi pijanog podzemlja, njemo posmatrajući vonabi elitu zamotanu u sintetička odjela sa kojih vrište kineski Armani lavovi.
Prvi su tu da ostanu, tušeći ovozemaljske i svakodnevne probleme u budzašto alkoholu dok drugi dolaze da se jeftino napiju da bi mogli dalje u klubovima liječiti komplekse malograđanštine, pri tome ližući jedno malo Hajneken pivo od 6 maraka cjelu noć.

Komentari

Autlet u smislu da te gazda baci napolje kad baciš peglu unutra, a?

Bemtisunce otvaraš nove vidike :)

cirkanje na akciji +

Dovoljno jeftino da izmješaš sve pa da se zabetoniraš he he

Al' si zaboravio da nešto napomeneš - nema žena, jbg. +

Druze i zene piju, mozda i vise :)

Ma, piju al' ne u takvim kafanama. Ako oš da vidiš žensko mora piva od 6 KM, pa da jebe rak raka. ;)

Skroz kul i ideja i realizacija +++

Nisi vidio nese Selenijum Hajlendere :) Fala kafo turska ;)

Pitaš se- ko dade minus na dfk sa 0 istih, mamu mu jebem? Da te rešim mozganja, pošto strahujem da tvoja tanušna ganglija ne sagori od prevelikog napora & napona, Gligorije- Ja. Dfka je populističko govno, cilja na slabost prema alkoholu Vukajlijaša, a opšte je poznato da je ona najprisutnija od svih slabosti prema sajtu. Što prirodno, što veštački i nametnuto od strane prelđija tezom da nisi muškarčina ukoliko se ne usvinjavaš od alkohola, koja je, nažalost, opšte prihvaćena, iako je netačna. No, i to se može objasniti ako se u obzir uzme i prosečan broj godina Vukajlijaša, a to je nekih 17, 18. U tim godinama, klinci još uvek ne znaju ni gde je levo, te su zato vrlo povodljivi i pogodni za manipulisanje, također i skloni konformizmu. A zna se ko je ovan predvodnik tog alkohol_golf 2_slađa_monako_seoske_tuče_tarabom talasa na sajtu, kome se priklonila mladež. Dakle, ova govno definicija je indirektno izazvana nakaradnom pojavom zvanom Luks. Pa se vi posle pitajte ko vam kvari omladinu.

a da stvarno lepo ti kaže čovek...

kakav bre autlet, ko bi dao tako pederski naziv kafani?

pa nije to fešn selekš, to bre birtija....

Era rokće on ne govori ha ha ha

ne stvarno, Gligorije, nema smisla, nosiš ime mog sinaka i unosiš taj pedeski žargon u rečnik srpskog slenga..

šta je sledeće, lobiranje za evropsku uniju i vučića?

nemoj molim te, gde to vodi....

Opet ti o svom sinu Javio. Stalno ga spominješ.
Đes' Riha!