Prijava
   

brijač za jednokratnu upotrebu

Naprava za brijanje koja se u Srbiji koristi sve dok se toliko ne istupi da može da seče samo dlaku po dlaku. U zavisnosti od jačine brade i redovnosti brijanja može da potraje i po nekoliko meseci.

-Haha, ćale, vidi ovo, 'ladno piše na pakovanju "samo za jednu upotrebu".

Komentari

Ja se tolike godine pitam istu stvar. Mislim da se tu ne radi o "upotrebi jednom i baci" nego je poenta u tome sto se zileti ne mogu zameniti kad se otupe, pa moras baciti brijac. Ali to niko samo jednom ne koristi. :) +

hahahah meni ti jednokratni traju i po 2 nedelje....

Ha, očekivao sam komentare vukajlijaških bradonja, kad ono prvo pa žensko, al' nema veze, što kažu Cigani "brijači, brijači, momcima za lice, curama za noge" :)

Ma, odusevila me defka, pravo filozofsko pitanje za oba pola. Sta ces, nekad ti je hitno pa sto da ne uzmes brijac kad vec imas. ;D Ali garantujem ti da mom tati traju, ne smem ni da ga pitam koliko. :)

Sherif_Gile.... Ne mogu da verujem! Pozdrav!

btw, imam jednog ortaka sa teorijom da su tupi brijači bolji jer se njima teže posečeš. Preslišaću ga koliko stare bikove on ima, možda bude i rekorder u disciplini :)

meni to traje godinama...kod ovog aktuelnog sam se zajebAo, brijAo sam prase s nj za 1. maj pa se istupio i čupE, al će pomine.

+odlična definicija

@sleep.walker
u pravu ti je taj ortak.

Jeste,nisu to jednokratni iako tako prevodimo disposables.poenta je da se baca ceo a kod sistemskih ostaje drska.

e istina :)
Ja sam U VOJSCI koristio onaj BIC sa plavom gumiranom drškom, 3 sečiva i mrdajućom glavom svakodnevno guleći moju šmirglu od brade po najsurovijim uslovima, od skoro zamrznute do kipuće vode puna 4 meseca i njemu ništa, nego sam ga na kraju bacio kad sam odslužio vojsku, da ga ne nosim kući. I onaj pre njega mi je bio dobar nego sam ga izgubio posle "samo" 2 meseca :)