Čupka

Giberzz 2013-05-10 17:23:04 +0000

Надимак који има значење зависно од окружења у ком се налазите. У граду, Чупка је обично нека хипстерка са дугом уврнутом косом, хипстерским цвиџама, носи хеланке и има гузу к'о да је сам Мићун вајар правио а притом глуми неку игуманку. У селу, Чупка је класична сеоска дроца, девојка коју су толико тртичили да су јој се све длаке на минџони изувијале и затрпале улаз испод брда.

У граду:

Шмекер 1: Ау брате, синоћ сам висио са оном Миленијом из 2-2 фармацеустске..
Шмекер 2: И брате?
Шмекер 3: Ма ништа брате, ја је одвео на пиће а она ми цело вече глумила Чупку, неће да се јебе а цело вече ми маше гузом пред очима!

У селу:

Сељобер 1: Ау јеб'о ма', ја синоћ шет'о соном Сањицом из Забачен'це, отиш'о да се јебем с њом, скино јој гаће и цео курац разгреб'о!
Сељобер 2: Што брајле, ш'а је тако с'рашно?
Сељобер 1: Ма ћут, нека Чупка најјобичнија...тол'ко су је превлачили преко 'Мићка' пре мене да је сад чупавија него 'мазон!

0
11 : 5

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.