Prijava
   

Egzit

Ili što bi babe rekle:"Egzodus".To je jedan muzički festival gde im je najpoznatiji izvođač koji je nastupio bio "Bili Ajdol",koji se sastoji od jedne mase gde je potreban samo još jedan bager pun "ekstazija" pa da se u tom konzumiranju prođe čak i besplatno.

U pitanju je slučaj teškog pomodarstva i foliranja-pa šta da kažemo kad državna televizija reklamira odlazak na egzit.

Vrlo originalno je bilo jednom kada su glumca Josifa Tatića upitali Guča ili Egzit..on je odgovorio:"Guča na egzitu".

Komentari

Mozda tebi najpoznatiji....mada ima istine u ovoj definiciji (to sa pomodarstvom)....ali moglo je i bolje to da se kaze.:D

pa ko je poznatiji ? + kao Rusija !

U sekundi kad mi padne napamet napišem pa nemam vremena za "doradu"...najgore što ako ne ispraviš odmah blokira ti opciju za "ispravku"

Najpoznatiji je svakako bio Slayer,kaki kurac Bili Ajdol :)

Komicno mi je sto se okoreli turbofolkerasi busaju kako su bili na Exitu... Iako se na Exitu nadju i pravi uzivaoci muzike.

Zaboravio si bezobrazno visoke cene ulaznica...
+

- ko dve rusije ovog sto se usrao od stiskanja

Batista,ne licis mi kao neko sa kim bih mogao raspravljati o muzici.ali neko ko kaze da je Bili Ajdol najpoznatiji ucesnik Exita deluje mi kao turbo folker koji se busa kako posecuje ovu manifestaciju. Za 6000 ne bi mogla da pogledas solo koncert polovine ucesnika na Exitu,tako da cena je sasvim prihvatljiva....jedino sto si pogodio u ovoj definiciji jeste to da ima mnogo narodnjaka koji otpadaju na Dance Areni,zato tamo nisam otisao za 4 god. koliko vec idem.