Prijava
 1.    

  Fenserka u metal baru

  U njemu se našla dejstvom udruženih "pu pu daleko bilo" okolnosti. Krenula je do grada da se nađe sa dečkom, normalno u neki od kafića u "Strahinića Bana" fazonu. Međutim nešto je pošlo naopako, pa nije pošteno stigla ni blizu centra grada a frajer joj je javio odjebativnu okolnost zbog koje će morati da se snađe sama narednih čuku vremena, posle čega će je on pokupiti kolima. Tako je stigla do mračnije ulice odakle se čula prigušena muzika. Muzika? Mora da su kul, sešću ovde i pijuckaću đus votku ili martini bjanko, merkaću likove i onda ću ih sve iskulirati kad mi dođe dragi.
  ...ili je bar ona tako zamišljala. Ispalo je malo drugačije:

  - Jao fuuuj što ovde bazdi! Aa? Šta se to čuje? Kakovo je to urlanje? Nekoga kolju? Ovo je muzika? Dobro de, hoće li mi neko reći „dobar dan, izvolite“
  Uspela je da se nekeko provuče pored radoznalih pogleda za nju neobičnih bića sa dugim, masnim kosama, crnom odećom sa iscrtanim nekakvim demonima na sebi.
  - Blagi Bože gde sam ja došla!? Pa ovo su oni... znaaam! Brat moje Diksi sluša ove i oblači se ovako...fuj...Ali imam još sat vremena dok mi ne dođe _____(ime jebača) izdržaću valjda nekako... Gde je ovde konobar??
  Vršilac dužnosti konobara, lik koji se izgledom ni najmanje ne razlikuje od ostalih gostiju saznao je da novopristigla gošća ne pije pivo i morao je da, specijalno zbog nje, skokne do kioska prekoputa da bi mogao da je posluži koka-kolom. Nije mu se to desilo od 2004-te.
  Posle druge koka kole nervozna bešika se javila za reč. Na vidiku je bilo ono najstrašnije: vršenje nužde u uniseks WC-u metal bara. Čučavac u vidnom polju je naterao da malo povrati sebi u usta. Pregurala je i to nekako.
  Posle treće koka kole (45. minut boravka) bilo joj je svega dosta. Izdržala je i neopranu čašu i zagušljiv prostor i urlike električne gitare, čak i opisani WC - ali lika koji joj je prišao, seo za njen sto bez pitanja, 'šmekerski' je pogledao, dunuo joj u lice i otpio malo koka kole iz njene čaše nije mogla. Odlazi, pa kud puklo...

  Baš u tim trenucima se desila za nju srećna okolnost - murija je upala u bar, počela da pretresa sve žive tražeći nešto. Muzika prekinuta, čudna bića postrojena, neka i uhapšena.
  Začuđeni pandur joj je prišao i nežno, kulturno je upita šta ona tu radi da li joj je potreban prevoz do kuće....
  Epilog - glavna junakinja je dobila materilal za razglabanje za minimum 10 narednih dana. U nekim od njenih fensi kafića iz "Strahinića Bana" fazona.