Prijava
   

Forte

Izvornog značenja "jak, snažan", ovaj dodatak se trpa uz nazive svih mogućih preparata, od tableta protiv dijareje do masti za ispucale mošnice, da bi ih prikazao efikasnim. U principu marketinški trik.

- Molim vas, jedan probiotik.
- Izvolite.
- A je li ima u sebi saharimices bulardi?
- Ovaj.. ima.
- A je li u specijalnom netfiks-termoizolovanom eko-pakovanju?
- U ovakvom je, otkud ga znam sad...
- A da li je FORTE???
- E, aj ne seri više!
<KRUPAN KADAR>
- Eeh, kad bi to bilo tako lako.

Komentari

Forte ne znači snažan. Sama reč ima veze sa latinskim značenjem "snažno", ali u medicini i poljoprivredi ne. I principu oznaka forte znači da medicina ima dodatni omotač i aktivna materija ne aktivira momentalno po gutanju iz želuca, već se određeni procenat aktivira iz 12- palačnog creva odakle je mnogo efikasnije. I nije u pitanju nikakav marketinški trik.

Hvala na pažnji.

Bravo daniele
Ima vremena da sam hteo da definisem sustainable al ne stigoh niti imam inspiracije ako hoces prepustam ti
Nema bas veze sa ovim sem sto isto jede govna

Znaci ovi sto usivaju te sustainable pantalone i kosulje imaju uredno odsecene nokte, mackane losionom i rade na singerici na nozni pogon u klimatizovanom sa 30 posto nacionalnih manjina i to je razlog zbog kojeg treba da kupim
Organski pamuk iz evrope nije iz indije ili mozambika ne prskan, milovan, poliva se plasticnim bastenskim kantama mlakom akvavivom, beru ga iskljucivo obrazovani tri sata 80e dnevnica i posle u kantini jedu curetinu sa brokolijem uz casu sardonea iz 73' posle toga bukvalno ni ne seru od zdrave hrane tako da ne zagadjuju okolinu amonijakom. Kinezi kad siju kupace hlace od 400 dinara puse drogu, jedu pilece otpatke dok seru jednom rukom a drugom bacaju otrani papir u reke i sume i voze one mopede sto cade na sve strane ko cigani. Organski pamuk, pa necu ga zobati.
Eto ako sam nekome pomogao oko zatvora ili ideje moja misija je uspesna.

Vidim ja da to slabo jedes na kasiku sine, pocrneo si