Prijava
   

Forum

Mesto koje vam dozvoljava da postanete ono o čemu ste maštali kao mali.

Femme_Fatalle; Riba o kojoj svi maštaju. Ima pudlicu koja se zove Karleuša. Svaki vikend je po Evropi u kupovini. Na forumu je iskrena i tvrdi da njen životni stil ne zahteva bogatog muškarca nego nekog koga će voleti.

U stvarnom životu Femme_Fatalle se zove Milanka, radi u butiku i čita ljubavne romane. Usput diluje i Oriflejm kozmetiku. Omiljena serija joj je Šeherzada i ne propušta nijednu epizodu.

Zavodnick; Najjači dasa na forumu. Piše samo na temama o seksu, ljubavi i automobilima. Spavao je sa 646 riba po zadnjem brojanju i sluša Kemala Montena i Džibonija.

U stvarnom životu Zavodnick se zove Miloš, nikada u životu nije radio. Ima 31 godinu, živi sa roditeljima i od tatine penzije kupuje cigare. Ima brata od strica u Austriji koji ga provoza u novim kolima kad dođe na godišnji odmor.

Cheguevara; Dečko sa političkih i socijalnih tema. Borac za ljudska prava a bome i za prava životinja. Podržava i pokret Zelenih. Njegov identitet mora biti skriven jer često iznosi insajderske informacije. Redovno komunicira sa Gadafijem i širi njegovu revoluciju i na sajber prostor. Pravi internet ratnik!

U stvarnom životu Cheguevara je pokušao da upiše političke nauke no nije bio primljen zbog slabih ocena iz srednje. Naravno on će vam reći da nije imao vezu! Cheguevara je još uven nevin, jednom se na moru poljubio sa devojkom no shvatio je da je potrebniji Kim Džong Ilu te da seks može čekati. Njegovo ime nećemo otkriti jer je to strogo čuvana tajna!

Pelezinjo; Fudbaler.. bivši. Trebao je da ide u poljsku Krakovu no povredio je koleno i njegova karijera je završena. Naćete ga po sportskim temama. Naravno da je bolji selektor od Antića i Pižona no nema šanse da dobije to mesto zbog mafijaškog saveza Srbije.

U stvarnom životu se naš junak zove Pero. Igrao je fudbal u Mladosti, klubu iz druge opštinske lige Jagodine. Radi kao noćni čuvar i ovisnik je o kladionici.
Neoženjen!

Komentari

Играо је фудбал у Младости, клубу из друге општинске лиге Јагодине.

'Де баш Јагодину нађе? :Д
+