U pripremi nova verzija sajta

1. Ne svidja mi se kako izgleda primer za definicije. I razmak izmedju defki je premali, ali to je manje bitno.

2. Ма Каизене, стави ти само поред сваког поста дугме цитирај и ја ћу да будем миран. Дакле: кликнем на дугне и он ми аутоматски пејстује пост који хоћу да цитирам заједно са цитат и татиц. :)

3. И велики је проред у телу дефиниције.

4. i dalje mi defke izgledaju jeftino....

5. Ја тек сад видео да је рака за претрагу у горњем десном делу дужа и да може да се скролује. Свака част Каизене.

6. И велики је проред у телу дефиниције.

Не проваљујем, на који проред мислиш? Ај баци неки скриншат...

7. Размак између редова. Превелики је.

8. I sta mi nindze sad da radimo?

:)

9. Дефиниције је много теже читати, брзо заболе очи. Фонт у наслову дефиниције изгледа превелико. Не свиђају ми се ни дугмићи са десне стране.
    Нови дизајн ми је безвезе, бар док се не навикнем.
    Светла тачка је дужа трака за претрагу.

10. И нови изглед клипова који се постављају са јутјуба. :)

http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4

Каизене, јел постоји икаква шанса да направиш пост каунтер на форуму, баш као на другим форумима?

11. Ja i dalje ne kapiram o kakvim tachkama zborite...?

12. Питај Нира или погледај слику коју сам окачио ;)

13. Vidim sliku, ali ne vidim nikakve tacke... :/

14. Тамно плаве, мада на изглед црне тачкице ево овакве:

.............

Јбт... немој ми рећи још и да се трипујем...

15. Ne tripujes se, tackice definitivno napadaju! :)

16. Случајног избора нема грешком, или је намерно тако?

17. namerno. za sada.

18. Crći ćemo bez opcije "po slučajnom izboru". Ako je ne vratiš, odlazim sa sajta i više se nikada, nikada neću vratiti.....

19. Bravo kajzene odlična je ova promena profil/odjava što si usitnio slova, sad se teže ljudi odjavljuju sa Vukajlije i pohvala za senku na levoj strani obraza vukajlijinog izmedju kose i lica, to je bio baš dobar marketinški potez, mistika i te fore.

20. I senku na slovima sa desne strane profila si zaboravio kao i promenjen font, jedan lik sinoc mislio da mu je crkla graficka! :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.