Kviz opšte kulture i informisanosti

1. ц ц ц опет те болњштине... јебем ли га каже се ПИЧКЕТИНА!

2. Само се надам да није нешто еквивалентно њежнику...

3. Uh, davno bese. Ili je lingam ili je jomi, nisam siguran sta je od ta dva kurac, a sta picka :D

4. Otaku, priznacu ti odgovor. Lingam je kurac, al' picka nije jomi, nego joni.

Odgovor priznat. Bravo Otraku! Nadam se da si isprobao celu Kamasutru i varijacije na temu! ;) Ako nisi, da ces ;)

Cepaj dalje!

5. Ajoj kakav danak na iskustvu! :lupa se po celu zbog joni:

Sta je po zanimanju bio covek koji je izumeo elektricnu stolicu?

6. Добро си се сетио да дођеш на тему...
    Био је зубар?

7. Joooj, dogovorite se :)

8. па ја не могу да смишљам сад!

9. Pa boli me lingam!
    Uuu, ovo se mora definisati...

10. Koliko dugo je trajao Stogodisnji rat?

11. 116 dina, sa prekidima

12. @energija
    Нисам прочитао правила :) Мислио сам да питања поставља ко стигне :)

Кога занима, љубљење у образ приликом сусрета води поријекло из старог Рима.
    Наиме, по римском праву жене нису смјеле да пију и да се опијају, у супротном пријетила им је смртна казна :)
    Да би провјеравали и спречавали опијање, љубили су се у образ са женама како би видјели да ли заудара на алкохол :) Касније је то постала свакодневница

13. Како се називају сцене у којима се статисти праве да разговарају, и зашто се тако зову?

14. Nem pojma. Ubio si kviz!

15. Е, јесам дрољара.

Да помогнем, добио је име по гласовима које би статисти комотно могли да изговарају уместо да причају, а да ништа не буде сумњиво.
    Назив се састоји од осам слова, три различита гласа и цртице у средини. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.