Prijava

Кажите неку добру игру.

Ceo serijal Asasins Krida,KOl of djuti mw2,prototajp,Mes ifekt 1 i 2.....

Daj neku dobru strategiju. Na fazon War3, LOTR...

Super Meat Boy :)

Shogun 2 Total War, u stvari svaki TW, IL-2 Sturmovik 1946, svaki CoD, Silent Hunter 3 i 4, a ako masina moze da ti podnese onda i 5. Battlefield svaki, pogotovo Vietnam i dvojka, Mount&Blade, World of Tanks, Left4Dead kec i dvojka.

Ko je za jedan od najjačih rpg serijala, neka skine Star Wars: Knights of the Old Republic 1 i 2, ja mislim da nema nešto bolje od toga do sada da je izašlo.

A za pucačine, ko nije igrao F.E.A.R., nije se proveo u životu igrica.

Za strategije.. Hm.. Moje omiljene igre. Možda Command & Conquer Generals_ Zero Hour, to madrfakuje. Klasik Heroes III takodje, ili možda Tropico, to je kul da odmorite mozak, a taman piči meksička muzika kroz igru, jako zarazno.

I KO NEMA PES NA KOMPU, TAJ JE GOLI KURAC AAAAAAAAAAA!

E da Tropico 3, PES je govno!

Starcraft 2, može i kec za početak.

Koji crni Assassin's Creed, smaracina prebacujes se u sadasnjost i neke picke materine i posle smara, sve je sablon, skini Prince of Persia prva 3 dela, Devil may cry 3 i 4 (3 deo bolji i tezi ali losija grafika pogledaj trejlere gejmpleja preporucujem dzojstik), left 4 dead- bleda kopija will rock-a (losija grafika ali fise protivnika nego 4 vrsta zombija i sabija u mrezi) f.e.a.r. potpisujem i Crysis (sabija), fable ima zilion magija i nacina za igru, strategina definitivno Generals.

Skini neki simulator :D

Tony Hawk's Underground 2

E, ovako lolo

Skinuo sam FEAR 3,al mi traži jebeni cd key za dalju instalaciju. Sve sam pretražio na googlu,stigo do 15 strane, ništa...I ide neki kurac preko onog Steam-a...
ko zna cd key?

Probaj BAC2-DEF3-NAZ3-LAM3-2742, mada je moguce da je to za keca.

Nije Džeri, ima mesta za 5 karaktera u onim kvadratićima, moguće da je to za keca

EDIT
fala za trud:)

Nadam se da si probao sa svim nulama ili kecevima?

Verovatno sam of topic,ali da li neko može da mi pomogne u instalaciji Call of Duty 4(modern warfare),imam problem sa rebuildingom,odnosno jebe me setup.bat file,prekine mi instalaciju na 3%,a sve sam fino ekstraktovao.

Tesko je reci napamet, ali koliko se ja secam, obicno postoji neki zahtev da putanja bude kratka, znaci ne C\Documents and Settings\Kovac\Igrice\CoD4 nego C:\CoD4, ili slicno. Pokusaj.