Обожаваоци Артемиде

1. :gomila razjarenih napaljenih fanova leži na ivičnjaku i jauče držeći se za genitalije, dok Bodigard stresa prašinu sa revera i vraća bubicu u uvo:

2. :седа у ауто и затвара врата и даље ван себе због терета популарности:

3. ja ostajem da dokusurim ove sto se mrdaju

4. Sevaste, dođi suta po utoku, motorolu,GPS, navigaciju,mikrokameru, čipovani smoking i po Audi Q7 koji ti sleduje kao drugom čoveku obezbeđenja naše zvezde.Čestitam primljen si.:)

5. Hvala cast mi je da budem njen hranitelj tela

6. i naravno...kao i u svakom glupom Američkom filmu,,,sevast će izdati svog šefa Corleonea, ubiće ga kao kera na nekom doku s'leđa, i pobeći sa zvezdom...:)

7. ali pssst to ne smemo jos da otkrivamo, pusti nek radnja ide, mozda zavrsimo i na nekom bushmanskom dokumentarcu

8. Ја иступам из клуба!
    И иступам из Артемиде.

9. Извини... А зашто?

10. А што да будем?
    Ко си ми ти?
    Очигледно да имаш и ПРЕВИШЕ фанова који ти се увлаче под сукњу. Што и није нарочито тешко..

11. Хоћеш да кажеш да ми пуно стане?

12. Не, хоћу да кажем да си неморална и да је то главни разлог. Не дружим се са фуксама. Само са финим и лепим и образованим и младим девојкама са чета.

13. Па иди онда на чет па се поздрављај с њима!!!
    дрољо!!! хермафродиту недефинисани

14. Недефинисана је твоја фризура и шминка.

15. јер их немам

16. Знао сам! То је све перика (јефтина!)
    И фотошоп како би испала као фул риба.

17. ИЗВИНИ али ти таквој риби никад нећеш ни на метар прићи, снобе

18. Таква "риба" (пре ће бити мртва сомина) ми и не треба. Ја се забављам и прилазим само девојкама. Сигуран сам да оне и теби прилазе јер нису сигурне.

19. Прилазе ми редовно... И радо раширим ноге кад ми се приближавају...

20. Не сумњам да шириш ноге. То је, вероватно и тренутак када оду.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.