U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne nakon,uveden je u drugom poluvremenu i samo se srušio na terenu.Neka zajebana bolest od koje umire dosta fudbalera,mozak ti ostane bez krvi,ne znam tačno,ne razumem se u medicinu.Igrao je za reprezentaciju,igrali su protiv Kolumbije.Lyon povlači njegov dres iz upotrebe,ali kasnije je dat njegovom zemljaku koji je zamolio upravu kluba da mu to odobre u njegovu slavu.
Pardon,hteo sam da napišem utakmice za reprezentaciju,sad videh,izvinjavam se,sitni sati,mozak baguje.Još da pomognem,to je bilo 2003. godine.
Tako sam i mislio da je bilo. Da nije slučajno Mark Vivien Foe?
A broj možda fazon 22, koji je možda posle nosio Mamadu Dijara? :)
Upravo tako...
Broj?:)
Pa stavih ti u editu, 22. :)
Ne,ne,nije taj broj,nije ni igrac...:)
Broj je 17, koji je Makun nosio poslije penzionisanja broja, da se sjeća na Foa, kasnije je ponovo penzionisan broj kad je Makun otišao.
Inače, Lyon je penzionisao i broj 16 koji je nosio neki njihov golan što je poginuo u saobraćajci...
Pu jebem ti... Nema veze, nije ni bitno. Odo' ja da spavam, nastavićemo sutra. :)
Tačno.Vrlo dobro se sećam tog scenarija,i Man City je povukao broj 22,ili 23,nisam siguran,igrao je i za njih.
Pa tad je bio na pozajmici u Sitiju.
Al ne sjećam se ni ja broja....
Aj sutra vas terorišemo novim pitanjima :D
We'll be back...Laku noć...
Nema nikoga da postavi, a ja sam našao odlično pitanje iz fudbala.
Koji igrač ima nadimak Zvončica?
Bekam?:D
Наш или странац?
Zvonimir Vukić? :D
Stranac, poznat.
Joooooj, znam.