Спортски квиз

1. Evo, saću.

Koji je prvi i jedini igrač u NBA koji je probio barijeru od 4000 poena u jednoj regularnoj sezoni?

2. Peja Stojakovic? :P Zezam se...Recimo Karl Meloun?

3. Vilt Čemberlejn?

4. ????? je pogodio i može da tera dalje.
    Vilt je 4029 poena te sezone ubacio.

5. Lupam, Michael Air Jordan. :) Ipak će biti da je Vilt... :)

6. Evo jedno relativno lako... Ko je prvi stranac koji je izabran kao prvi pik na NBA draftu?

7. Ni Petrović, ni Barnjani...

8. Pošto sam ja pročitao da je to bio Yao Ming još prije, ali sad kad sam uzeo da pogledam, tu su još bili neki sa Bahama i Oladzuvon (Nigerijac, ali se računa kao Amer) i onaj koji je sigurno bio stranac prije Minga- Olovokandi, tako da povlačim pitanje, uz izvinjenje. amerima se nikakvog reda ne zna :)
    Edit : ćeraj dalje peki, paziću od sad.

9. Postavi neko drugo. :)

10. терај, пеки, да не стаје квиз. :)

11. Ај још ово па идем да спавам:

Како је Трејси МекГрејди постигао чувених 13 поена у 35 секунди? Дакле, кол'ко двојке, ко'ко тројке, слободна и то...

12. јао, па то је скоро нешто било, прошле године чини ми се. гледао сам снимак, и сад не бих знао да кажем тачно, мајку му :)
    рецимо, два бацања, један улаз, и три тројке?

александаркг

13. Александре, није.

сретен

14. O, de me nađe. Tri trojke, četiri bacanja.

15. 2 trojke, čini mi se da je imao jedno dodatno, dakle 3 bacanja, i 2 dvojke?

16. 4 trojke, 1 bacanje? možda nije bilo vremena za ulaze...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.