Спортски квиз

1. Pa to je neki Derbi,Notingem,Aston Vila...neki od ranije..recimo... recimo....koji kurac...Blekburn?

2. Da nije jedan od ta dva Everton? :)

3. Ajde bvdlga, postavljaj, da ne dangubimo, pogodio si tri. Četvrti je Hadersfild, proverio sam.

4. Ajde bvdlga, red bi bio. :)

5. Jel si siguran? Ja nikad nisam cuo da je Hadersfil bio prvak... :/ A pratim Engleze majke i ga... E,pre nego sto postavim,moram da podelim sa vama sta mi se danas desilo. Gledam Liverpul preko Atdhe.me,i ispod njega,sledecea utakmica,jebeni prenos preko neta,nema nase lige,nema Hrvata,Bugara,Holandjana,itd,itd...PRISTINA-GNJILANE! ALOOOOO A A A A A A A A A !!!!

Kakva tuga e....

elem,kad vec navaljujete...

Ko je postigao gol za Grke u produzetku polufinala EP 2004?

6. Uuuuu, da nije Karagunis? Jebem ti život, strašno!

7. Ne znam mnogo grka, jebeš mi sve... Karagunis, Delas? ne znam više

8. Delas da bude. AJd dalje...

9. Koji NBA igrač drži rekord sa najviše uzastopnih titula u skokovima?

10. Magzi? :P Robinson?

11. .PRISTINA-GNJILANE

Video i odmah se prebacio na sportlemon.

12. Ništa od gore navedenog. :)

13. Da nije kojim slučajem Garnet bre? :) Mator je, možda bi čak i mogao, ali mislim da je neko iz starije garde u pitanju... :)

14. A da nije slucajno kurcin..?

Hmm,mozda bi to mogao biti Juing?

15. Karim Abdul Džabar?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.