Си сињор.... Терај даље....
Где је сад Покрајац? Где су нам уопште ти силни тренери?
Koja 2 fudbalera dele prvo mesto na listi strelaca kvalifikacija za EP2012, sto se reprezentacije Srbije tice?
Начи Пантела и Жигара....
Prošle godine je bio negdje u Portugalu, mislim, nisam siguran... Ne pominje se, jer je u lošim odnosima sa našim šugavim savezom, a u lošim je jer čova nema dlake na jeziku.
Naci cepaj gesihte
Штета, са таквим тренерима би доста урадили јер имамо сасвим солидну екипу, а осим Француза и донекле Данаца (Хрвати су већ оматорели и изгубили пар кључних играча) остале екипе су мање-више изједначене.....
Елем....
Најбољи стрелац нашег фудбалског првенства у сезони 2007/2008 је ко?
da nije neki jestrovic? :D
Јесте Јестрогол.... Терај даље.... Мало је фалило и да Качар, који нити је нападач и ем је отишао на полусезони, буде најбољи стрелац....
kako me je ovo usralo.. secam se da je tada trpao 4-5 komada nekome..
a kacar univerzalac koji je igrao u vojvodini i odbranu i veznog i napad :D
ostao sam bez inspiracije :P
Ko je aktuelni NFL sampion?
Тампа Беј? Нисам баш одавно пратио.
Грин Беј.
nije tampa.. ja sam navijao za tampu dok su postojali prenosi na 3K i SK, u vreme kad su osvojili, a sad sam batalio pa ne pratim ni ja :/
grin bej.. cepaj dalje :)
Ако један НФЛ дерби играју Каубојци и Индијанци, који градови играју?
dalas i kanzas siti recimo.. za dalas sam siguran, a ovo drugo lupam :D
Dalas i klivlend.
Далас јесте, други није ни Кливленд ни Канзас Сити.
Едит: Канзас Сити су "Поглавице". (Chiefs)
ma brate, znam da su chiefs, samo ne znam sta to znaci na srpskom xD a nista drugo mi nije palo na pamet :D
Nije Vuković, Pokrajac bogotac, veliki motivator, poslije nesrećnog poraza od Švedske ( Levgren nam uvalio u zadnjim sekundama ), uspio je oporaviti ekipu ( što je kod Srba skoro pa nemoguće ) i dobismo utakmicu za bronzu.