Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nije Vuković, Pokrajac bogotac, veliki motivator, poslije nesrećnog poraza od Švedske ( Levgren nam uvalio u zadnjim sekundama ), uspio je oporaviti ekipu ( što je kod Srba skoro pa nemoguće ) i dobismo utakmicu za bronzu.
Си сињор.... Терај даље....
Где је сад Покрајац? Где су нам уопште ти силни тренери?
Koja 2 fudbalera dele prvo mesto na listi strelaca kvalifikacija za EP2012, sto se reprezentacije Srbije tice?
Начи Пантела и Жигара....
Prošle godine je bio negdje u Portugalu, mislim, nisam siguran... Ne pominje se, jer je u lošim odnosima sa našim šugavim savezom, a u lošim je jer čova nema dlake na jeziku.
Naci cepaj gesihte
Штета, са таквим тренерима би доста урадили јер имамо сасвим солидну екипу, а осим Француза и донекле Данаца (Хрвати су већ оматорели и изгубили пар кључних играча) остале екипе су мање-више изједначене.....
Елем....
Најбољи стрелац нашег фудбалског првенства у сезони 2007/2008 је ко?
da nije neki jestrovic? :D
Јесте Јестрогол.... Терај даље.... Мало је фалило и да Качар, који нити је нападач и ем је отишао на полусезони, буде најбољи стрелац....
kako me je ovo usralo.. secam se da je tada trpao 4-5 komada nekome..
a kacar univerzalac koji je igrao u vojvodini i odbranu i veznog i napad :D
ostao sam bez inspiracije :P
Ko je aktuelni NFL sampion?
Тампа Беј? Нисам баш одавно пратио.
Грин Беј.
nije tampa.. ja sam navijao za tampu dok su postojali prenosi na 3K i SK, u vreme kad su osvojili, a sad sam batalio pa ne pratim ni ja :/
grin bej.. cepaj dalje :)
Ако један НФЛ дерби играју Каубојци и Индијанци, који градови играју?
dalas i kanzas siti recimo.. za dalas sam siguran, a ovo drugo lupam :D
Dalas i klivlend.
Далас јесте, други није ни Кливленд ни Канзас Сити.
Едит: Канзас Сити су "Поглавице". (Chiefs)
ma brate, znam da su chiefs, samo ne znam sta to znaci na srpskom xD a nista drugo mi nije palo na pamet :D