Znaci ne moze izmedju 1936. i 1939., tad im je bio gradjanski rat, a ja sam se malopre izjebao jer je njih za 2. svetski rat boleo kurac... Znaci izmedju 39. i 45. ako vec mora okvirno :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Atletiko mi je omiljeni tim posle Mancestera, ali ne znam tacnu godinu... 30-ih, 50-ih ? Ne mogu 40-e zbog rata i tih sranja :)
Daj bar okvirno :)
Znaci ne moze izmedju 1936. i 1939., tad im je bio gradjanski rat, a ja sam se malopre izjebao jer je njih za 2. svetski rat boleo kurac... Znaci izmedju 39. i 45. ako vec mora okvirno :)
Cepaj :)
Džerard?
Mozda Lampard?
Lampard je :) Nije ni bilo mnogo opcija, ili Lampard, ili Dzerard ili Skols ili Gigs :) cepaj Fest
Evo jedna od najvecih zvezda NBA lige prosle decenije nije izabrana na draftu.Dosao je u ligu nedraftovan.Ko je u pitanju?
Novicki?
Zaza Pačulija! xD Dobro pitanje skroz...
Valas?
Jes Valas,ali koji?Imas trojicu,i svi su odlicni kosarkasi.
Kontam da Rašid nije, Ben?
Taj...Postavljaj.
Pitaj ti, ne pada mi ništa na pamet...
Pa ajde neka bita bilo ko .. :D
Uhh, ne da ne znam koja godina i gde .. ne znam koji milenijum i koja planeta .. baš sam nepovezan sa ovim .. ajde neka bude Nemačka ?