Спортски квиз

1. Који играч је 2001. проглашен за најбољег играча јужноафричког првенства, 2002. ... 2008. прешао из тима са југа енглеске у Сити за 3.7 милки фунти. Против Јунајтеда у свом дебију утрпо гол за побједу?

2. Дао је он већ, у својој руки сезони мислим да је било, у једној четвртини 31 поен ил' тако нешто. Зна да га укења некад, па то ти је. :Д

3. 33 dao tad :D

Je l' to bilo za pedesetogodisnjicu od Minhena?

4. Ја сам мислио да је Џибрил Сисе био најбољи стрелац 2002. у француској. Можда су дали исто голова. Ко би то мог'о бити...

5. Stao mi mozak, jbt 2-1 bilo cini mi se ili tako nesto na ovoj utakmici na koju ja mislim.

6. Да није Мварувари? Ил' како се зваше...

7. Bendžani Mvaruari. Da, biće da je on.

8. Da bre Bendzani 100%.

9. Он игр'о за Сити? :Д

10. јест Бенџани М... пуцајте, ко га већ убоде.
    ЕДИТ: Википедија зна усрати. До мене.

11. Сад гледам на Википедији. Сисе и Паулета били први стрелци. :Р

Ево питање:

За кога је игр'о Паулета пре него што је дош'о у Бордо?

12. Он игр'о за Сити? :Д

Je, on je bio u onom prvom talasu.

Boavista?

13. Није португалски клуб уопште. Из лиге петице.

14. Не, из Бордоа је преж'о у ПСЖ. :Д

15. Ово знам али нећу поставњати питање. Препуштам част некоме другом.
    Депортиво Ла Коруња ;)

16. E u kurac, zbunio si me, gde igra on sad? :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.