Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Cuj 1 1 sa Interom iz Bakua. Pa nije to Samrok.
Aj postavljaj novo ko oce vidim da nemate pojma.
pa znam da ste s nekim fejlovali, ono kad su vam zavukli gol sa 60 metara. možda nije bio inter ali je bilo iz te SSSR kategorije
5:2 је ваљда са Интером из Бакуа било.
Где си ископао ово за Жеремија јбт? Нема ни на википедији
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8_%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B1
одлично ми је што Жереми има чланак само на српској википедији и ни на једној више :Д
E, to je bilo valjda protiv Livadije (ili Levadije).
Najbolji strelac naših klubova u evro kupovima je.....?
ŽIGARAAA
Клео? :Д
Pantelare?
Панчев?
Prosinecki
kežman?
Umro kviz?
Дајте неко питање кад већ овог лика нема.
Kako se zvao igrac koji je krojio ekipu treneru, dok je Pele igrao za Njujork i nakon njegovog odlaska?
EDIT: Umro kviz, odoh i ja.
Bora Cvetković je odgovor.
Bekenbauer.
Једно крајње интересантно питање са крајње интересантним одговором:
гојка качара
ал' ако морам стварно да погађам онда нек' буде стефан шћеповић.
Нападач је у питању, тако да није Качар.
Заправо, за Шћепотелија има и логике, игра у истој земљи, и то је баш њиховом Б тиму завукао мислим два гола ове сезоне... овај је баш баш WTF.
Bendtner? :D
па наравно да има логике, зато сам и рекао ако морам стварно да погађам, а волео сам да буде гојко :(
но, дај неки хинт, нећу ја ово никад да погодим. асамоа гијан? је л' макар из шпаније, шпанац како би то народ рекао?