Спортски квиз

1. neki lik iz Irana ili tako neke zemlje

2. Misim da je onaj neki iranac sto je u nemackoj igrao, ali dajei ili tako nesto.

3. Али Даеи, цепај Мики.

4. Ko je odigrao najvise utakmica za neku reprezentaciju?

5. небојша крупниковић

6. Јао јао јао египћанин јебем му матер не могу да се сетим имена, неки али, мухамед или тако нешто

7. ахмед хасан, запамтио сам да се зове као да има два имена :)

8. bravo titanijum, teraj dalje

9. који клубови играју такозвани ''м69 дерби''?

10. neki englezi hiljadu posto, neka bude da su recimo vila i birmingem

11. јесу енглези, нијесу та два тима.

12. oni nazivaju te komšijske derbije po oznakama za puteve koji spajaju dva grada; sad, pojma nemam koji ti je taj m69. ono čuo sam ali da ga jebem sad baš. nanicu im katoličku

13. погледај, одлично си закључио :)

14. ma nisam mogao da izdržim, proverio sam ja odavno na vikipediji, ćutim sad :D

15. ццц, колега, зар тако? :D

16. pa ne mogu ja drugačije, kad vidim pitanje odmah odgovorim ako znam; ili lupim, pa otrčim odmah posle toga da proverim, ne mogu ja da čekam :D

17. Jedan je koventri sto posto, pisalo je u Areni jednom o tome, drugi nemam pojma, da nije midlzbro, lids ili neki kurac ?

18. јес ковентри, и јес један од тих тимова, који су до прије десетак година били редовни у премијершипу.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.