Сантијаго Кањизарес :) Ај цепајте даље, и дајте нека интересантна питања, а не типа за кога игра Рајан Гигс и колико је украдених лопти у каријери имао Дарко Миличић.
Иначе, уколико вас мрзи да постављате, имам два до јаја занимљива у резерви лол :)
Последња утакмице репрезентације СЦГ на ЕП 2005. у Србији, тј. игра се у Новом Саду. Играмо против Француза и губимо пред сам крај, треба нам тројка за пролаз. Радмановић на тој утакмици шутирао тројке, ако се добро сећам 4/4, али њему не иде лопта за победу. Ко добија шут и маши?
Ефенберг?
Е јес гоша.
Мого би бит голман, то су таљенти :) толдо?
Није Толдо, мислим да је Толдо био први голман Италије тад.
Bartez?
Бартез је бранио тад за Французе, био први голман. Овај је са списка отпао због повреде.
Перуззи?
Касиљас? У ствари не, ова лобања је вјероватнија, што хронолошки, а и што је будала
http://static.weltsport.net/bilder/spieler/gross/2495.jpg
Канизарес брат :)
да није... симан?
Јес јеботе Кањизарес, било је питање на теми.
Ако јес, уступам питање неком другом, само наставите
Сантијаго Кањизарес :) Ај цепајте даље, и дајте нека интересантна питања, а не типа за кога игра Рајан Гигс и колико је украдених лопти у каријери имао Дарко Миличић.
Иначе, уколико вас мрзи да постављате, имам два до јаја занимљива у резерви лол :)
Ај постави.
Kanjizares, nisam mogao da se setim...pre jedno god dana bio tekst baš o najsmešnijim povredama, tipa izlazio iz kade i pokidao ligamente i tako to.
Ајде, ајде :)
Пуцај!
Ево уступио питање човек, а ја питам овако:
Nije bre, brijao se čoek, slomio bocu kolonjske vode posjekao se i pokidao ligament prsta :)
Тепић?
Шћепановић?