Спортски квиз

1. Bravo, blvga! Razumeš se u kurac. :p

2. El me lozis? hahahaha, a ja lupio... Mada se razumem u kurac, nije da nije.. Neka neko postavlja, ja nisam tu...

3. Ajde da vas razmrdam.

Dugokosi osvajac bronzane medalje na Evropskom prvenstu, vazio je za jednog od vecih talenata svoje zemlje. Karijeru je gradio u jednom od najvecih klubova svoje zemlje, u kome je u proseku na svake 3 utakmice davao po gol. Te igre su ga preporucile premijerligasu, koji se sada nalazi u Cempionsipu. Dve sezone kasnije, selidba u klub koji u Premijer ligi vazi za klub koji igra tvrdo, nije mu donela napredak u karijeri, te je otisao u Nemacku u klub koji je 3 sezone pre njegovog dolaska bio prvak drzave. Mizernih par meceva su ga naterali da se vrati u domovinu, i karijeru zavrsi u klubu koji je 2 godine pre toaga na kratko prekinuo dominaciju tri najveca kluba u toj zemlji. On je?

4. Пошаљи одговор у певете, полудећу.

5. Ubih se i ja, kapiram deo klubova, ovaj tvrdi premijerligaš je verovatno stouk, bundesligaš je moguće šalke, ili volfsburg e sad da l' je neki rus, ukrajinac, meni sve po glavudži voronjin pa voronjin jeb'o me on kad nije, daj makar neku godinu, olakšaj, da iznabadamo ove ostale hintove.

6. :D Pa pazi, zemlju treba po prvom hintu da pogodite. Ukrajina nikad nije bila treca. Stouk jeste, Volfsburg jeste.

EDIT: U prvom klubu iz Premijer lige igrao sa Mendijetom. :)

EDIT: Zajeb sam napravio, lik je aktivan jos uvek u tom poslednjem klubu. :D

7. zbog ovog "klubu koji je 2 godine pre toaga na kratko prekinuo dominaciju tri najveca kluba u toj zemlji" kontam da se radi ili o tventeu ili o bursi, sad, zbog podataka o nemačkom klubu, kontam da se radi o volfsburgu, ali ne mogu da ukopčam ko je u pitanju.

8. Nije. Fokus pogodio nesto. :)

9. А јебем ти. Колко се почетак уклапа за Зендена али крај ни мало

Јел си сигуран да је играо са Мендиетом?
    Онда је Мидлзбро

10. pa reci nam makar jel tvente ili bursa, ja se ubih razmišljajući pa mi opet niko ne pada na pamet :D

hamit altintop? :D

edit: neka bude i halil altintop u paketu :D

11. Тунчај Санли 1000000%

12. Nije, ali si nacionalnost uboO.

EDIT: Jeste Sanli! :) OPAAA!

13. da, midlzbro je ovaj bivši premijerligaš, ali tundžaj sanli odavno nije aktivan, reče čojk da i dalje igra fudbal

14. Igra u Bursi jos. :D Tj nije mi jasno, bar je igrao do 2014., ali ne pise da se povukao...

15. ili jeste aktivan? ko će ga znati lolo

16. Браво мајсторе, ово је било баш зајебано.
    Ајде неко ако има инспирацију да набодемо још нешто за ноћас
    Ја ћу да мислим па ако ми надође нешто приупитаћу вас

17. Mene mrzi da smisljam ovako, bar sada...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.