Спортски квиз

1. Nije valjda Kolina u pitanju? :D

2. Онај што покрао Челси, Овребо или како се већ изговара?

3. Jeste Ovrebo, teraj dalje Truće.

4. да је среће изнабадао би га балак да више ни на тевеу не може да гледа фудбал.

5. Чувена браћа близанци Де Бур су дуго играли заједно у Ајаксу, после су имали сличан фудбалски пут (Ренџерс, Барса, па и Катар на крају), али је свако од њих двојице кратко време провео у по једном клубу где овај други није био. Погодите један од та два клуба.

6. да је среће изнабадао би га балак да више ни на тевеу не може да гледа фудбал.

највећа брука европског фудбала откад ја пратим.

7. хаха брондби

8. смешно ми због оне дилеје на б92

9. БРОНБИ БРОНБИ САМО НАПРЕД БРОНБИ

10. је л' један од клубова неки жабарски или сам се пребацио? јебемлига, вероватно сам омашио, ал' нешто ме вуче, не да ми мира.

11. БРОНБИ БРОНБИ БРОНБИ АЛИ НИЈЕ БРОНБИ БРОНБИ НЕГО НЕКИ ДРУГИ А НЕ БРОНБИ БРОНБИ

12. Tezgarili su obojica pod stare dane, ali pitaj kurca gde.

13. Што се тиче питања, мени је у глави да је један од њих двојице играо у Турској, који од њих, е то не знам. Дакле, или је Галата или Фенер сигурно.

14. није жабарски. и ја сам се триповао да је неки од њих играо у интеру, не знам ни ја зашто, али није.

15. Јесте Галатасарај. Други је играо у Твентеу. Ај даље, мики.

Иначе, што се тиче овог триповања, гадно је кад играш доста менаџер. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.