Спортски квиз

1. Jebem ti dan. Baš znam da su u ovom FM-u Mesiju u omiljenim osobama bili neki anonimusi. Namazano, Truće, namazano.

2. ubio si kviza ovim pitanjem, truće

edit: moj konačan odgovor je porodica Pandev iz Strumice, BJR Makedonija

3. jebalo te pitanje, kao da nam nije dovoljan midžet nego si mi navukao celu familiju midžeta na kviz lololo

4. јебига, изгуглајте, шта да радим, реко' можда је неко начуо.

5. Смисли друго.

6. Ајде друго ћу, али следеће морате да решите.

Иначе, презивају се Бјанкући, имају аргентинске и италијанске крви.

7. Zvuči kao da su Šiptari.

8. osim toga to je laž, svi znaju da je mesi u stvari siroče i da su ga argentinci usvojili. inače se zove nebojša i otac mu je brica iz pinosave

9. Овај атлетичар је успешан спринтер. Трчао је дуго под заставом несамосталне државе. Након што су нека острва прогласила независност, иако је пореклом са једног од тих острва, одлучио се да трчи за земљу која је колонизовала сва та острва. Како се зове?

10. neki što je trčao za holandske antile ili surinam pa prešo za holandiju. od mene dosta, neko ko prati atletiku nek se seti

11. Јесте. :) Холандски антили су у питању, конкретније Курасао.

12. Čurandi Martina?

13. ako atletiku ne znam, makar geografiju deljem :D

14. zapravo mi jedan lik pada na pamet, sećam mu se face ali nikako imena. jebi ga

15. Јесте Чуранди. Ај даље, бенисијо.

16. Kako se zvao norveški plivač, inače šampion na 100 prsno iz Šangaja, koji je preminuo od srčanog udara 2012?

17. meni su gotivna ova pitanja kao što nas je blajvaga juče izmorio sa tunčaj sanlijem, kao biografijica a u stvari moraš da se polomiš da bi skontao :D ko može nek se trudi da postavlja takva pitanja (:

18. aksel lund svindal? ili je to skijaš? lolo

19. Svindal je skijaš.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.