Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa sve navedeno do sada je u Francuskoj.. :D
Lion?
ma zezam se
Nije ni Lion.
Шта још има, јеботе? :)
Нант!
Zar nije reCen Nant vec?
Strazbur?
EDIT: Gde je sad Mickey kad nam treba, sigurno je gledao sa caletom tekmu i bas se tacno seca koji je stadion u pitanju....
Tuluz?
Munisipal stadion u Tuluzu.
Pogodio sam grad. AJ nek postavlja neko drugi nemam ja sad nemam vremena.
Можда је Брис тад гледао и навијао за нас. :(
Ево ја ћу да поставим... Само да формулишем. :)
:)
Dunga?
Није. Овај је у то доба био познат по брковима, а тад је већ био на заласку каријере.
Bebeto?
Tafarel?
Јок. Овај је био одличан играч, али није баш запамћен. Делом и што због јаке конкуренције се није баш ни наиграо за репрезентацију. Играо је у Реалу.
ЕДИТ: Сад кад размислим, можда је и тешко питање...
Brate ja znam jedno 6-7 igraca iz te generacije ovako iz glave, mozda kad bih pogledao, setio bih se jos nekog. Ali svi ovi su igrali bar jos par godina posle, a ti kazes da je na zalasku karijere...
Bebeto? Znam da nije.. :D
Јебига, јес' тешко.
http://www.zerozero.pt/img/jogadores/17/15417_ricardo_rocha.jpg
Рикардо Рока
Повредио се на првој утакмици, па је шансу добио и искористио легенда Роме Алдаир.
Ај нека неко други поставља.
Koji je najjači sovjetski klub bio? Fudbalski
Спартак?
jok
Динамо Москва?