Brate ja znam jedno 6-7 igraca iz te generacije ovako iz glave, mozda kad bih pogledao, setio bih se jos nekog. Ali svi ovi su igrali bar jos par godina posle, a ti kazes da je na zalasku karijere...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pa sve navedeno do sada je u Francuskoj.. :D
Lion?
ma zezam se
Nije ni Lion.
Шта још има, јеботе? :)
Нант!
Zar nije reCen Nant vec?
Strazbur?
EDIT: Gde je sad Mickey kad nam treba, sigurno je gledao sa caletom tekmu i bas se tacno seca koji je stadion u pitanju....
Tuluz?
Munisipal stadion u Tuluzu.
Pogodio sam grad. AJ nek postavlja neko drugi nemam ja sad nemam vremena.
Можда је Брис тад гледао и навијао за нас. :(
Ево ја ћу да поставим... Само да формулишем. :)
:)
Dunga?
Није. Овај је у то доба био познат по брковима, а тад је већ био на заласку каријере.
Bebeto?
Tafarel?
Јок. Овај је био одличан играч, али није баш запамћен. Делом и што због јаке конкуренције се није баш ни наиграо за репрезентацију. Играо је у Реалу.
ЕДИТ: Сад кад размислим, можда је и тешко питање...
Brate ja znam jedno 6-7 igraca iz te generacije ovako iz glave, mozda kad bih pogledao, setio bih se jos nekog. Ali svi ovi su igrali bar jos par godina posle, a ti kazes da je na zalasku karijere...
Bebeto? Znam da nije.. :D
Јебига, јес' тешко.
http://www.zerozero.pt/img/jogadores/17/15417_ricardo_rocha.jpg
Рикардо Рока
Повредио се на првој утакмици, па је шансу добио и искористио легенда Роме Алдаир.
Ај нека неко други поставља.
Koji je najjači sovjetski klub bio? Fudbalski
Спартак?
jok
Динамо Москва?