Спортски квиз

1. Mlatoni vraća imunitet postavljanja pitanja :D

2. Ko drzi rekord spanske lige po broju indeksnih poena na jednoj utakmici?

3. Opet Bandi. :)

'95 je zabelezio indeks 66 na jednoj utakmici igrajuci za Real. Inace, te godine ih je trenirao Zeljko i tad su uzeli poslednju titulu prvaka Evrope.

4. uh dobar, a razmišljao sam da je neko iz devedesetih i gorostas mi odmah pao na pamet

5. Šta je Skoti Pipen šapnuo Karlu Melounu pred kraj prvog meča finala 1997. godine dok je ovaj šutirao slobodna bacanja?

6. poznat je citat, setite se koji je Karlov nadimak

7. морални гмизавче

8. Posveti se raznošenju pošte?

9. које си ти чвабало

10. radi se o raznošenju pošte, treba preformulisati

11. Nešto, da poštari ne dostavljaju nedjeljom, al to ima smisla samo na engleskom

12. aukurac, ne bi pogodio sanse nema, ovo je najblize sto sam mogo da izvucem

Koji je igrac prvi dobio nadimak mistr klač ?

13. Шта му је шапнуо?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.