Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jeb'li te kurci Miki, prijavi se na Arenu da radiš.
Koji je najveći uspeh Parme u seriji A? Mislim koje mesto na tabeli.
Drugo?
Треће?
ЕДИТ: Хтео сам и ја друго, али касним. :)
Četvrto? :D
prvo? :D
Jeste bvdlga, teraj.
Hteo sam ja da upišem (sportsko) novinarstvo, ali treba milion bodova i veza za upis.
Sportsko novinarstvo kao smer ne postoji, možeš na obično pa se posle uglaviš negde u sport. Nije istina da ti treba veza, studiram ja. To je što se tiče državnog.
Kako glasi nadimak legendarnog Bore Kostica?
Па Бора му је надимак. :)
Nemoj pogrešno da shvatiš, ali treba veza da se završi. Mada treba mi i ovde na mašincu, ali i bez neke veze tandrljam sa šesticama i sedmicama, mada me boli kurac, bar mogu da radim uz mašinac.
borko motorko
lolololo
hahahahhahaa
Na drugi sam mislio... :D
EDIT: Realno Truce, pogodio si, teraj dalje, iako nije to odgovor.
EDIT: Nadimak mu je opevan u srpskoj poeziji. :D
Нема везе, погодићемо и други. Ево, ја не знам, али знаће неко.
Марко Краљевић?
Буздован?
Jebiga, kako se uzme, meni fino ide i bez ikakve veze. Al' nećemo da oftopikujemo, završi ti taj mašinac. :)
Kako glasi nadimak legendarnog
Bore Kostica?
МИЋО
Чуј, треба веза да се заврши факултет. Стварно су студенти праве стрине.
Да га нису звали Синиша (по Михајловићу)? :)
Ides u dobrom smeru Truce.
Пардон
МNЋО