Спортски квиз

1. Jebote kako me ukenjalo, razmisljam o klubovima, idem po zemljama i trazim matorce. I znam da je on rekorder neki...

2. Moze se reci da je ovaj vezni igrac ucrtao svoju zemlju na mapu Evrope sto se tice fudbala. Karijeru poceo u domovini, a nakon toga se seli na Apenine, gde provodi gotovo citavu svoju karijeru, i pocetkom 21. veka uspeva da osvoji jednu titulu prvaka, a karijeru zavrasva na ostrvu, Igrao je na dva svetska prvenstva, a trece mu je izmaklo za dlaku, izgubivsi u barazu.

3. haha, zaboravi, nisam video da je karijeru završio na ostrvu, ne uklapa se. :D

4. Izvinjavam se, igrao 3 svetska prvenstva!

Moze se reci da je ovaj vezni igrac ucrtao svoju zemlju na mapu Evrope sto se tice fudbala. Karijeru poceo u domovini, a nakon toga se seli na Apenine, gde provodi gotovo citavu svoju karijeru, i pocetkom 21. veka uspeva da osvoji jednu titulu prvaka, a karijeru zavrasva na ostrvu, Igrao je na tri svetska prvenstva.

5. Gvozden pogodiJo!

6. Moze se reci da je ovaj vezni igrac ucrtao svoju zemlju na mapu Evrope

Јапан до Београда!

7. Јапан до Београда!

HAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA

8. Јбт, ја почех да се присећам грчких, турских, швајцарских играча, кад оно Јапанац. Још почех гледам који је то играч Роме у питању (почетак 21. века, а Рома је била првак 2001. године).

9. ja se izvinjavam lolo nemam neki procenat pogodaka

Mm pitanje će da bude ovako koji je kritski večiti derbi

10. a da bre ovo je kipar, haha. e jebiga, nema te lige u listi kladionice gde se kladim.
    edit: šega, ne znam koji su grčki klubovi odatle, mogao bih da lupam, tipa ksanti i ergotelis, 'de znam

11. Крит је, а не Кипар.

ОФИ - Ерготелис

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.