Moze se reci da je ovaj vezni igrac ucrtao svoju zemlju na mapu Evrope sto se tice fudbala. Karijeru poceo u domovini, a nakon toga se seli na Apenine, gde provodi gotovo citavu svoju karijeru, i pocetkom 21. veka uspeva da osvoji jednu titulu prvaka, a karijeru zavrasva na ostrvu, Igrao je na dva svetska prvenstva, a trece mu je izmaklo za dlaku, izgubivsi u barazu.
Moze se reci da je ovaj vezni igrac ucrtao svoju zemlju na mapu Evrope sto se tice fudbala. Karijeru poceo u domovini, a nakon toga se seli na Apenine, gde provodi gotovo citavu svoju karijeru, i pocetkom 21. veka uspeva da osvoji jednu titulu prvaka, a karijeru zavrasva na ostrvu, Igrao je na tri svetska prvenstva.
Јбт, ја почех да се присећам грчких, турских, швајцарских играча, кад оно Јапанац. Још почех гледам који је то играч Роме у питању (почетак 21. века, а Рома је била првак 2001. године).
a da bre ovo je kipar, haha. e jebiga, nema te lige u listi kladionice gde se kladim.
edit: šega, ne znam koji su grčki klubovi odatle, mogao bih da lupam, tipa ksanti i ergotelis, 'de znam
Ференц Пушкаш
Jebote kako me ukenjalo, razmisljam o klubovima, idem po zemljama i trazim matorce. I znam da je on rekorder neki...
Nedved?
haha, zaboravi, nisam video da je karijeru završio na ostrvu, ne uklapa se. :D
Izvinjavam se, igrao 3 svetska prvenstva!
pirlo
Serđo Konsejsao? :/
Nakata
Gvozden pogodiJo!
Јапан до Београда!
HAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Daj pitanje!
Јбт, ја почех да се присећам грчких, турских, швајцарских играча, кад оно Јапанац. Још почех гледам који је то играч Роме у питању (почетак 21. века, а Рома је била првак 2001. године).
ja se izvinjavam lolo nemam neki procenat pogodaka
Mm pitanje će da bude ovako koji je kritski večiti derbi
omonija - apoel
apoel - aek larnaka
Kritski bre
a da bre ovo je kipar, haha. e jebiga, nema te lige u listi kladionice gde se kladim.
edit: šega, ne znam koji su grčki klubovi odatle, mogao bih da lupam, tipa ksanti i ergotelis, 'de znam
Крит је, а не Кипар.
ОФИ - Ерготелис