Ал Даеја?
No-no...
Podolski?
А фора би било питање ко је други најмлађи, то без гугла нема теорије да би ико одговорио :)
ЕДИТ: трећи, сасам се апдејтовао
Дејан Станковић?
Niko.
a idi bre truć u pm, deki je imao jedno 54 godine kad je upisao stoti nastup :D
Јеби га, ај помози колико год.
Џерард?
Не зајебавај фокусе, нема ни 35 још увек. Рачунам да је почео као јако млад да игра. :)
Daj nekog hinta bar. Francuz nije sigurno, motaju mi se Nemci, Spanci i neki Meksikanci i tako to po glavi.
DOnovan?
Klasa je. Bio je wonderkid i opravdao.
Ћави? Игра ли још увек?
pa jeste on počeo mlad ali je tipa tek prošle pretprošle godine ostvario taj stoti nastup... prestar je da bi bio neki rekorder :D
Nije ni Šavi, kako na B92 kažu...
Igra.
Bufon?
Pravilno je valjda KSavi, zato sto je Katalonac. Objasnjavao mi to od ribe cale, on se razume u to,govori fazon 7 jezika. A Xabi alonso je Savi Alonso.
Da nije Pepe?
А знам да је престигао Сава скоро, али нисам баш био сигуран кад је одиграо стоту.
Али, реално је да је Подолски ту најближи, ако није први у првих три је сигурно.
Podolski je bitan hint. ;)
Филип Лам?
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Ал Даеја?
No-no...
Podolski?
А фора би било питање ко је други најмлађи, то без гугла нема теорије да би ико одговорио :)
ЕДИТ: трећи, сасам се апдејтовао
Дејан Станковић?
Podolski?
Niko.
a idi bre truć u pm, deki je imao jedno 54 godine kad je upisao stoti nastup :D
Јеби га, ај помози колико год.
Џерард?
Не зајебавај фокусе, нема ни 35 још увек. Рачунам да је почео као јако млад да игра. :)
Daj nekog hinta bar. Francuz nije sigurno, motaju mi se Nemci, Spanci i neki Meksikanci i tako to po glavi.
DOnovan?
Klasa je. Bio je wonderkid i opravdao.
Ћави? Игра ли још увек?
pa jeste on počeo mlad ali je tipa tek prošle pretprošle godine ostvario taj stoti nastup... prestar je da bi bio neki rekorder :D
Nije ni Šavi, kako na B92 kažu...
Igra.
Bufon?
Pravilno je valjda KSavi, zato sto je Katalonac. Objasnjavao mi to od ribe cale, on se razume u to,govori fazon 7 jezika. A Xabi alonso je Savi Alonso.
Da nije Pepe?
А знам да је престигао Сава скоро, али нисам баш био сигуран кад је одиграо стоту.
Али, реално је да је Подолски ту најближи, ако није први у првих три је сигурно.
Podolski je bitan hint. ;)
Филип Лам?