Спортски квиз

1. Evo još jedan hint, igrao je u timu koji za simbol ima životinju koja je podojila Rema

2. Ма добро то, него кае чоек да је тај црнљага, а ја каем за Консеисаове каки је који.

Начи 99% је неки Португалац, евентуанално Бразилац, црнгеља и завршава се на ао. лоло

3. Nije ništa od ponuđenog eno gore hint

4. Inače, kontam da me ne trolujete to za mela i kordobu nego da ste zaista retardirani.

5. Ako je crn onda je baloteli?

6. brao ti ga, svi smo retardirani.. hahah cujes ga ahahha

7. Значи, бивши играч Роме је у питању.
    Можда је Бразилац. Кафу, Емерсон... Не могу да се сетим више.

8. Ma onda je Markus Asunsao, jebem li vas.

9. Али није онда Радамел него бразилски Фалкао.
    http://www.fifa.com/mm/photo/tournament/competition/01/56/86/04/1568604_full-prt.jpg

10. Асунсаа се не бих сетио, па све под претњом да ће Сенегалска репрезентација да ме генгбенгује. Бем га уста црна.

11. Aj' evo pitanje onako simpatično. Kako se zvao lik kojem je Roj Kin polomio noge kao osvetu za to što je taj lik sezonu ranije njemu pokidao ligamente?

12. Био је неки Норвежанин из Манчестер Ситија. Знам да се звао Алф Инге, али презимема не могу да му се сетим. Нека буде Алф Халанд.

Прво је тај тешко повредио Кина. Кину је каријера била озбиљно урожена. Кад се Кин опоравио једва је чеко нови дуел, налетео је на Норвежанина дигао му све четири у вис и окончао му каријеу.

13. Гвездени ме претече.

14. Чекај, Чавеза да потврди.

15. Који бивши фудбалер, који је једно време играо и у Манчестер Јунајтеду, је био познат по томе што је могао да игра и центарфора, и штопера?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.