Спортски квиз

1. Зна се ко са ових простора жари и пали Лигом Шампиона!

2. Iz koje države dolazi najviše osvajača LŠ?

3. Аааааа, тек сад капирам питање. Из Енглеске?

4. Iz Španije, tačno, teraj.

5. Хахаха, па не знаш ни ти. Највише је из Енглеске: Челси, Ливерпул, Манчестер, Астон Вила и Нотингем.

Ево, постављам.

Два врхунска кошаркаша. Један је плејмејкер, а други центар. Први пут су се срели на једном широј јавности непознатом такмичењу (које покушавају сад да оживе), интерконтиненталном купу где се играло за светског клупског првака. Један је тамо отишао као млади вођа новог европског првака, а други као веома талентовани колеџ играч. У НБА лигу након тога стижу исте године као велике узданице, мада је један од њих био први пик на драфту, а други је биран у другој рунди драфта. Тамо су играли са успехом, али су се један против другог срели једном доста важнијом приликом, а то су финале ОИ. Један од ове двојице је трагично преминули Дражен Петровић. Ко је други?

6. Kako bre, španski timovi su 13 puta osvojili, a engleski 12. Doduše nisam baš najbolje formulisao pitanje.

7. Па питао си из које државе долази највише освајача, а из Енглеске долази 5, из Шпаније само 2.

Елем, постављено питање.

8. Da nije neki na D, mislim da sam čuo nešto o tome, al ne znam ime

9. Зове се на Д, али не презива на Д. Био је први пик, далеко од тога да је непознат.

10. Ako je igrao protiv Drazena u finalu OI onda je '92. Centar,ili Patrik Juing ili Robinson. Mada mozda i na Karla Malouna mislis

11. Јесте Адмирал. Играо је '85. за колеџ екипу на интерконтиненталном купу који је био одржан у Шпанији. Цибона их је тад победила на продужетке у групном делу такмичења.

12. Ja sam "pticica". Jedan sam od najvecih fudbalera u istoriji fudbala. Svoj hendikep po kome sam prepoznatljiv, pretvorio sam u svoje najjace oruzje na terenu. Ko sam ja?

13. Samo što je dražen biran u trećoj rundi 86...

14. Шека је погодио први, јебига. :) Али постављај ако он нема ништа против.

Samo što je dražen biran u trećoj rundi 86...

Да, јеботе, у трећој.

15. E jebi ga,ja vec postavio gore

16. Само немој рећи да је Меси.

17. Stvarno si ljakse decxko

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.