U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Зна се ко са ових простора жари и пали Лигом Шампиона!
DINAMOVEĆKA BB
Шпаније?
Аааааа, тек сад капирам питање. Из Енглеске?
Iz Španije, tačno, teraj.
Хахаха, па не знаш ни ти. Највише је из Енглеске: Челси, Ливерпул, Манчестер, Астон Вила и Нотингем.
Ево, постављам.
Kako bre, španski timovi su 13 puta osvojili, a engleski 12. Doduše nisam baš najbolje formulisao pitanje.
Па питао си из које државе долази највише освајача, а из Енглеске долази 5, из Шпаније само 2.
Елем, постављено питање.
Da nije neki na D, mislim da sam čuo nešto o tome, al ne znam ime
Зове се на Д, али не презива на Д. Био је први пик, далеко од тога да је непознат.
Admiral ?
Ako je igrao protiv Drazena u finalu OI onda je '92. Centar,ili Patrik Juing ili Robinson. Mada mozda i na Karla Malouna mislis
Јесте Адмирал. Играо је '85. за колеџ екипу на интерконтиненталном купу који је био одржан у Шпанији. Цибона их је тад победила на продужетке у групном делу такмичења.
Ja sam "pticica". Jedan sam od najvecih fudbalera u istoriji fudbala. Svoj hendikep po kome sam prepoznatljiv, pretvorio sam u svoje najjace oruzje na terenu. Ko sam ja?
Samo što je dražen biran u trećoj rundi 86...
Шека је погодио први, јебига. :) Али постављај ако он нема ништа против.
Да, јеботе, у трећој.
E jebi ga,ja vec postavio gore
Само немој рећи да је Меси.
Stvarno si ljakse decxko