Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
јок, није он био неки експерт за то
Oliver Kan?
But
Sep Majer?
не, не, не... још је активан, да вам помогнем ;)
Nojer.
јок
Vajdenfeler npr
Adler, Vize?
jok, jok... ajmo ajmo :D
Šefer iz Nirnberga? Jel igra nekom velikom klubu?
jednom od najvećih u nemačkoj i mlad je
Da nije Ulrajh iz Štutgarta ili Leno iz Bajera?
Verovatno leno iz bajera. Daj odgovor pa da nastavljamo ako jeste.
Ili ovaj mali što će u barselonu sad, leno ili on, nema ko više.
Ter - Štegen? Mislim da je on odigrao premalo utakmica za tako nešto.
Jebalo vas ovo pitanje dajte drugo!
Adler?
Stavio sam Adlera ranije, kaže da nije.
Ja sam mislio i na Štefana Klosa (branio za Borusiju 90-ih), ali on ne igra više.
zieler?
mickey pogodio. bernd leno ima preko 44% branjenih penala. udri dalje