Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ima braće i sestara mislim 27, i nosi taj broj na dreau. Uglavnom po broju na dresu se zna. Daj drugo pitanje, ovo je bilo makar triput, poslednji put pre 10-ak dana.
27 ,ma kucao na guglu interesting football facts ,zateklo me da postavljam,a nisam ni trebao ,izvini mare ,aj sad ti postavi :(
Može jedno iz zajebancije.
Deki Stanković?
Nije, mislim možda jeste al ne mislim na njega.
Koroman?
Možda mihajlović, za mb pivo, onomad sa kolinom.
Nije ni on,
Da olakšam reklama je od skoro, a govori se o banci(kartici)...
Coa, nije mihajlovic ni bio u reklami za mb pivo nego ua pils. A lazar riatovski se sprdao u mb reklamama.
Serem ti se u pitanje onda, sad ja treba da pogađam koga si ti zamislio, idi igraj asocijacije sa drugarima iz predškolskog i pij sok od zove.
Edit: istina, pseto, provalio sam tek kad sam napisao posle, no mi šišti jaje da menjam :)
pa vidic sa karticama nema ko drugi ,nego gde su tu stranci ? dolazio je endi kol ali nije u reklami
Bice da je Stevo Glogovac, on bi mogao bilo koga da natera bilo sta.
Evo odgovora da vas ne mučim više.
http://www.youtube.com/watch?v=xmcv0VXiCSQ
Вероватно мислиш на Двајта Јорка. Ако је снимио рекламу... Знам да је нешто промовисао неку Манчестер-картицу код Ивана Ивановића. Је л' га Видић натер'о? Ил' Саво Милошевић? Углавном, ко год да је, није једини... Био је и Манчини са Михајловићем у реклами: "Синиса, Пилс лајт стварно најбоље."
aleksandarkg, znam da je pitanje loše, al jbga teo sam malo da se sprdam...
Добро, дајте ново питање.
kako je to boateng naturalizovan kad je rodjen u nemačkoj čovek? više mu dodje da je njegov burazer naturalizovan ganac
Zato sto se u SAD, recimo, prilikom dodele drzavljanstva primenjuje princip rodjenja(dobijes drzavljanstvo SAD jer si tamo rodjen), dok se u vecini evropskih zemalja, pa i u Nemackoj primarno primenjuje princip porekla(dobijes drzavljanstvo koje tvoje roditelji imaju). Pa je on ganjanin onda, a verovatno je kasnije dobio nemacko drzavljanstvo.
Aj pitanje neko nek stavlja, umro kviz.
tačno, ius soli ne važi u nemačkoj, i nama pravnicima se omakne po neka greška :)
elem, iako nisam bio u pravu na neki način i jesam, boatengu je majka nemica što njega čini nemcem jer stiče državljanstvo na osnovu porekla iliti ius sanguinius ;)
eo i pitanjca
Ja cu da lupim Vieri, ali ne znam ni da li ima brata, kamo li gde je igrao