Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Anderleht?
Arkan?
Jok. Evo mali hint:
Španija?
Nema veze sa Španijom. Povežite zajedničko za ove sportiste i prvim redom rebusa i rešenje je lako.
Svi su rođeni na Kosovu
Svi su igrali u Španiji
Ahanema veze sa Španijom
Ovi su svi nosili devetke na dresu....
JUGOVIC
To, Bvlga. Jugović iz Kaća. Pre desetinu i više godina su se sasvim dobro snalazili i u evropsmim takmičenjima.
Ja sam mislio na Vladimira Jugovica. :D :D :D
Aaaa, kao Katarina-Kaca...
Moze Mickey da zada, njegov hint mi je pomogao.
Zadaj ti, nemam spremno.
Ovaj vezista iz Skandinavije igrao je za par klubova u svojoj zemlji, kao i za dva evropska sampiona, iz dve razlicite zemlje. Sa jednim od njih i sam postao osvajac LS. Pored ovih klubova, igrao u klubu za koji je nastupao jedan od igraca koje je Mickey naveo u hintu i klubu za koji trenutno igra ''novi'' Drogba. Osvajac je bronzane medalje na SP.
EDIT: Ovi klubovi koji nisu osvajaci LS, su iz zemalja klubova osvaja LS.
Gravesen?
ne
Onda Jan Dal Tomason? :/
ne
Je l' Danska uopšte Skandinavska zemlja, lolo?
Tore Andre Flo?
Recimo, Tomas Brolin? Znači ako je osvojio bronzu na SP onda je Šveđo.