Спортски квиз

1. Ма да, а и сви они имају много више од 20 текми спрцаних у буљи. Ово је неки шупак.

2. Sada videh igrao je zmeđu 30- 40 utakmica za repku. Pardon na pogrešnoj informaciji, iako nije toliko pogrešna, ali nije igrao nakon 96'

3. Šteta je ubo Marsej, ostaje drugi klub da ubodete i misli da će nakon toga biti sve jasnije.

4. Шта кажеш, игр'о за италијанске и шпанске тимове, али не за Јуве и Реал?

5. Hahaha, morao sam da izguglam Franch squad Euro 1996. i prvi put sam čuo za čoveka, lolo.

6. Hahhahah ne znam zašto sam se setio tog igrača...

7. I ja sam pogledao, znam coveka, nikada ga se ne bih setio ovako.

8. Да није Карбони? Он је био 'номад матор кад је игр'о за Валенсију, а не знам ни да ли је Француз. хехе

Edit: Nije, Žabar je.

9. Da otkrivam identitet igrača, pošto vidim da je većina informisana?

10. Што се мене тиче - можеш. Ионако сам мислио сам да изгуглам. хехе

11. Za inter je igrao jebeni Angloma valjda

12. Može opet pošto niste pogodili, ovo će biti lakše...

13. Ајоој, Англома јебени... он је и за Валенсију игр'о! ПУ!

14. Argentinac. Igrao je u argentinskoj i italijanskoj ligi. Igrao je dugo za nacionalni tim. Osvajač dva uefa kupa. Mnogi ga smatraju tragičarem jednog velikog meča.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.