Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ма да, а и сви они имају много више од 20 текми спрцаних у буљи. Ово је неки шупак.
Zebina? :D
Sada videh igrao je zmeđu 30- 40 utakmica za repku. Pardon na pogrešnoj informaciji, iako nije toliko pogrešna, ali nije igrao nakon 96'
Žan Tigana onda?
Nije
Šteta je ubo Marsej, ostaje drugi klub da ubodete i misli da će nakon toga biti sve jasnije.
Шта кажеш, игр'о за италијанске и шпанске тимове, али не за Јуве и Реал?
Da.
Hahaha, morao sam da izguglam Franch squad Euro 1996. i prvi put sam čuo za čoveka, lolo.
Hahhahah ne znam zašto sam se setio tog igrača...
I ja sam pogledao, znam coveka, nikada ga se ne bih setio ovako.
Да није Карбони? Он је био 'номад матор кад је игр'о за Валенсију, а не знам ни да ли је Француз. хехе
Edit: Nije, Žabar je.
Da otkrivam identitet igrača, pošto vidim da je većina informisana?
Што се мене тиче - можеш. Ионако сам мислио сам да изгуглам. хехе
Za inter je igrao jebeni Angloma valjda
Jocelyn Angloma
Može opet pošto niste pogodili, ovo će biti lakše...
Ајоој, Англома јебени... он је и за Валенсију игр'о! ПУ!
Jepse
Argentinac. Igrao je u argentinskoj i italijanskoj ligi. Igrao je dugo za nacionalni tim. Osvajač dva uefa kupa. Mnogi ga smatraju tragičarem jednog velikog meča.