Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zanimljivi podaci.
Hajde jednu laganicu manje više, ko je bio drugi pik na draftu gde je Olajuwon prvi pikovan, a Jordan treći ?
Сем Буви....
Postavljaj Dipper, bilo mi glupo da opet predajem štafetu bez pitanja, bolje ovo nego ništa.
А лик је 1988. годиште, има времена да оде мало и до Шпаније, Италије, Француске... Да се и тамо упише.
Уз Бодирогу, Јарића и Томашевића, ко је био четврти играч рођен у Србији који је био члан неке од 2 идеалне петорке Евролиге у сезони 2001/02?
Marko Pesic? :D
Mirsad Jahović - poturica
Jebeš mi mater, veze nemam kako pokupite informacije o desetom piku iz 1973. godine ili tako nešto, a rođeni ste dvajes godina nakon toga. Ajd ovo što je trenutno aktuelno, gledaš tv u riltajmu, čitaš novine i sportal, pratiš forume, al ovo pre rođenja nikako ne mogu da skapiram. Ne zajebavam se, stvarno sam u rebusu, svaka vama čast brate.
Kako pre rođenja? Ja sam imao 9 godina 2002. godine i gledao sam i košarku i fudbal. A ovog lika pamtim kad je igrao za Fener i pre toga za CSKA, a i btw brat je Emine Jahović, čak mislim da sad radi kao neki producent ili tako nešto je ovaj Mirsad.
Ma, dobro, nisam mislio konkretno na ovo pitanje, nego generalno, ima dosta matorih pikanterija koje znate, a da su meni van pameti
Sa koliko razlike je Zvezda tukla Kajzerslautern 1996. godine?
jel se racunaju produZeci?
Ukupan skor
5
3
4!
4 0 bilo na marakani
1:0 u nemačkoj za kajzerslautern i 4:0 na marakani za zvezdu.
Američki košarkaš, 9 puta u All star timu, jako uspešna karijera, mnogo ličnih priznanja. Igrao takođe u Evropi, osvajač Evrolige i MVP fajnalfora. U evropskoj ligi u kojoj je igrao bio veliki rival sa jednim našim proslavljenim košarkašem.
dominik vilkins