Спортски квиз

1. Nije ni Rios ni Moja, Moja je 2 drugi najkraći niz 2 sedmice.

2. jbg, izvuko si nekog leša iz sedamdesetih

3. Nije Marat, a nije leš, bliži je nama i svi su čuli za njega verujem.

4. Kako se naziva tradicionalno meksičko rvanje, čiji koreni sežu još u 19. vek, u kome takmičari nose maske živih boja, i koje ima veliki uticaj u meksičkoj popularnoj kulturi, stripu i filmovima? Najznačajniji takmičar je „El Santo“, koji se pojavio 1942. i tokom sledećih decenija postao simbol borbe za pravdu i heroj „malog čoveka“ iz naroda?

5. to su ti bre keceri....tj ne znam dal se tamo tako zovu, al su isto sranje ko americki keceri

6. Meksička verzija, ima svoj poseban naziv... Ako ne znaš izguglaj slobodno

7. Znam da ameri to zovu free wrestling, e sad kako ga ovi zovu ne znam.

8. Lućador čini mi se.

Moram da jedem, nek postavi neko drugi.

EDIT: Da, Luća libre, lućador je naziv za borca.

9. Zapravo Luća Libre
    Evo još malo ja da smaram:
    Kako se zove američka plivačica, rodjena 1967. godine, koja je sa dvanaest olimpijskih medalja (po četiri zlata, srebra i bronze) jedna od tri najuspešnije američke plivačice svih vremena? Poseban kuriozitet je, što je učestvovala na pet olimpijskih igara (1984, 1988, 1992, 2000 i 2008), osvojivši bar jednu medalju na svakoj od njih, a sa punom 41 godinom je postala najstarija plivačica sa olimpijskom medaljom ikada. Bila je blizu mogućnosti da ovaj zbir medalja uveća, u disciplini 50 metara slobodno joj je nedostajalo 9 stotinki na američkim kvalifikacijama da se plasira na OI u Londonu 2012. godine.

10. nemam ja zivota neko drugi

11. Ovaj jos uvek aktivni cuvar mreze u svojoj zbirnici trofeja ima Premier ligu i Seriju A. Igrao je u Italiji, Spaniji, Austriji i Nemackoj, ali je uglavnom bio zamena. Jedna od boljih sezona mu je bila kada je u timu igrao sa jednim nasim fudbalerom, koji par godina pre toga promasio potencijalni najbolji uspeh reprezentacije. Poslednji trofej uzima pre 2 sezone, i to sampionski pehar. Trenutno brani boje jedne bundesligaske ekipe. Ko je on?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.