U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dzordi, u pravu sam i matematicki i kalendarski. AKo vec treba da se bacamo wikipedijama kao Titanijum, ajde pa pogledaj...
http://sh.wikipedia.org/wiki/Decenija
Ili ovde objasnjeno npr
http://forum.klix.ba/nova-decenija-pocinje-2011-a-ne-2010-godine-t71905.html
Malo je doslo do zabune posle 2000-te, kada se zbog okruglog broja govorilo da ulazimo u novi milenijum, sto je bilo netacno, jer je novi milenijum poceo docekom 2001 godine...
Ali dobro nije ni bitno, dosta ljudi ne obraca paznju na takve stvari pa koriste odomacene, a ne tacne informacije, kao sto ti rece osamdesete, ili da je FMP ustvari Zvezda i tako slicno...
Dzordi, posebno obrati paznju na ovaj post u linku gore:
Pitanje je jesu li shvatili šta sam htio reći, potražit ću link za koji sekund.
Hhahahahaha samo sam cekao kad ce iskociti fmp kornfleksi su neizlecivi sledeca je tema o kuvanju tamo jeo sam kupus a zvezda je fmp
Pseto, raspravljamo o ozbilnjim temama, edukujem mlade vukajlije. Za ucesce u raspravi moras imati procitano 2+ knjige, sto te automatski diskvalifikuje.
*Informer nije knjiga.
Shvatam ja dzeriko da si na 2+ nivou kada su knjige u pitanju pa bih ti savetovao da probas i neku knjigu za starije i samo da ti kazem da su od sns botova gori jedino antisns botovi. Ugusiste svi zajedno lepi a ovo o cemu pricate se ucilo u osnovnoj skoli pa se ne bih zamajavao nego vam samo rekao da je ovo sportski jebeni kviz i da smarate.
ипак је на моју жалост вучићпедер, или јерихон, или ко год, у праву. што опет не мијења чињеницу да се колоквијално и неформално деценија узима за период гдје је цифра десетица у броју иста, али ово је неки курчев квиз неких курчевих чињеница, тако да опаска стоји.
да не бисмо смарали даље:
боснић?
није
ма није боснић него онај други, како се зове...
лукић џон!
та два клуба су уједно и једини за које је икад наступао, рачунајући и млађе категорије.
тај, тај :) лидс, арсенал, лидс, арсенал.
ђе су бдрмга и мики кад су најпотребнији да завуку неко лирско-дескриптивну загонетку око које ћемо се клати два сата. постављајте питање, било ко
Koji sport i zasto je bio zabranjen u sssr-u od 1930-1950e godine?
билијар?
капирам да је неки индивидуални, то није у складу с комунизмом
бокс, превише варварски?
бејзбол? из очигледних разлога.
bejzbol
Тенис, зато што га играју пребогате капиталистичке свиње?
ragbi