Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
bela ileš
svaka čast. teraj dalje...
sjetio sam ga se iz utakmica sa jugoslavijom
elem
KO JEIGRO LEVOG BOČNOG NA EVROPSKOM PRVENSTVU 2004 ZA MLADE U-21 ZA SRBIJU I CRNU GORU, OSIM MIJAILOVIĆA?
Osim Ivica?
Dule Karleuša?
Ivanović. Ana?
ne
sjetio sam ga se iz utakmica sa jugoslavijom
lol
btw, tačan odgovor je bio Lajoš Detari.
https://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9la_Ill%C3%A9s
evo ti ga melonja jedan
krhko i površno znanje...
šta je melonja. jel to nešto kao blavor?
Луковић?
Marko perovic?
E mozda i simon vukcevic
bojan neziri lololo teraj dalje
Jel ti to meni, ili sebi?
sojeji ili kao li se vec cita.igra je u spaniji.manje-vise,uz azizija je jedan od retkih igraca irana za koje sam cuo.
Није тај лик. Није ни битно ко је, поента је у тој једној особини која га издваја од свих осталих играча који су икада били капитени Ирана
primio pravoslavlje?