U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Меџик Џонсон :Д
родман?
Jason Kidd?
Jok. ali i jedan i drugi fino razmišljate. :)
Рон Артест?
рик фокс?
Hahaha, kakav sam bard! Jebem s pitanjima! Još uvek niko nije pogodio.
па како да погодимо, не знамо ни ко су глумице. можемо само да лупамо.
Ја знам Чејси Лејн, ал' Џил Кели не знам... мис'им име ми звучи познато, ал' не могу да се сетим ништа у вези с њом. :Д
Реј Ален?
Bravo, Sreto. One su glumile u filmu Spajka Lija (onaj crni cvikeraš koji je njujorški pandan Džeku Nikolsonu) u filmu He Got Game. Kad kažem glumile, mislim pušile Reju Alenu.
Па тога сам се баш сетио.. кад је овај поменуо Рика Фокса, почео сам размишљати ко је још глумио у неким филмовима и сетим се Реја Алена и те сцене. :Д Рекох то мора да је то.
ko je jebo ženu od vejna bridža
Džon Teri. :D
Само ви наставите... Немојте чекати мене, не могу да се сетим ничег посебног. :Д
Džo Hart i Marko Van Basten nisu prava imena dotičnih igrača. Kako se oni zapravo zovu?
Џо је Џозеф, вероватно. А за Ван Бастена не знам.
dzonatan i markus
Delimično si u pravu. Ali nije mu to prvo ime.
лол, како мислиш делимично? џозефина?
Moram da pogodim, imam jedno zajebano posle..
Dzo hart moze biti Dzon ili Dzontra, a Van BAsten moze biti Markos, kad bi bio Spanac.