moje pitanje glasi, posto ja postavljam pitanje jer sam ja pogodio pusi ga tenore, koji poznati nba kosarkas africkog porekla je studirao u majdanpeku?
Претпостављам да знате и да вас боли курац, него ипак није згорег напоменути да питање поставља неко ко је тачно одговорио на претходно и зато пишам вам се на питања, н00боwi.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
https://www.youtube.com/watch?v=DBrDyvdqDC0
Da nije nešto od Miroslava?
Mile Kitić - Kraljica trotoara je u pitanju. Čestitke pobedniku.
Inače, to sam pročitao u tipa Informeru. A Mile Kitić je zajmio Srđanu Đ. pare long time ago.
¡gracias!
aunque no sé si es un ganador o un perro, soy yo. porque vi que había escrito las aceras Queen
Пеђа Мијатовић?
hahaha najjace sto se tenor zahvaljuje ja odgovorio pre 8 sati fazon
gospodine samo momenat da kupim cigarete nije bio hint nego i sam odgovor jbg nije bilo dileme posle toga
moje pitanje glasi, posto ja postavljam pitanje jer sam ja pogodio pusi ga tenore, koji poznati nba kosarkas africkog porekla je studirao u majdanpeku?
Дикембе Мутомбо!
Da nije možda Tracy McGrady?
Alo pichla vam materina ne preskacite moje pitanje sa prethodne strane!!!???
Koji fudbalski klub je odbio da angažuje Juseina Bolta nakon što se ovaj otvoreno i javno nudio da igra?
ne postavljaj pitanja dok ne odgovore na moje najebaces
Претпостављам да знате и да вас боли курац, него ипак није згорег напоменути да питање поставља неко ко је тачно одговорио на претходно и зато пишам вам се на питања, н00боwi.
malo mi je drago shto niko ne mozhe da odgovori na moje pitanje, ali me malo muche sumnje da vas boli kuratz da odgovarate na isto
Sreta steta pogodio teraj dalje sreto steto
Gde ste pederi dugo nije bilo ovo aktivno, sad cu da vas oderem
psetu po drugi put prolazi ovo sa dikembeom. koji bre majdanpek haha
Ево једно лагано, па ви наставите..
Hahahahahahhahahaah po drugi put
po drugi put danas