Спортски квиз

1. Čekajte, ne stignem ni da pročitam pitanje. xd :D

2. Један наш глумац има исто име и презиме као и бивши кошаркаш који држи рекорд домаћег првенства са 71 постигнутим поеном. Они се зову?

3. Korać? (koji fejl:)

4. Не :)

Помоћ:

Глумац је доста познат ликом, али не верујем да много људи зна како се он зове (ја сад сазнао). Овај бивши кошаркаш се помињао у спортској штампи ових дана, али не нешто претерано.

5. Велимир Живојиновић? :) лупам најстрашније

ЕДИТ: Небојша Илић?

6. Jeste Ilić, sto posto...

7. Ако јесте пуцајте ви, ја одох да се истуширам...

8. Оксе, хоћеш ти? Препустио човек.

9. Ајд пошто нико неће, а Господ бог је офлајн колико видим

Која навијачка група је била најстарија у СФРЈ и које године је основана? Мислим та група у даље постоји али не постоји држава :)

Не замерите што је лако, немам инспирацију :)

10. Loshe vidish, dechko. Torcida

11. Najbolji strelac šampiona Nemačke? Ovo je lako, ali nemam ni ja inspirejšn

12. Mohamed Zidan? Lupam.

13. Лукас Бариос или Лукаш Бариош како ти воља?

14. Нек пуца неко други...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.