Спортски квиз

1. Јесте Серђо. Игра либера. Вероватно је најбољи либеро на свету у последњих пет-шест година. Занимљиво је било на проглашењу то што је он био најбољи играч, а најбољи либеро је био Рус (Вербов, ваљда).

Где нађе да се презива Сантос?

2. Brate odbojkas sam :) pratim sve te kurceve :)

Znaci sad ja...Uh malo teze pitanje ali poznavaoci biciklizma ce da pogode :)

Generalni menadzer team radishack-a je Johan Bruyneel...Kojem timu je bio 2008 Johan generalni menadzer?

3. Pored toga da je Lens 7 puta osvojio Tur d Francuska i da je imao rak testisa, nemam pojma o biciklizmu. A da, znam da se svi kljukaju dopingom ko nenormalni.

4. Da se kljukaju otkrili ih :) mada mozda i zataskuju ko zna...Al stvarno ima dosta biciklista koji se nakljukaju dopingom, ali oni slabiji sto ne mogu uz brdo da zadju...

5. Da nije ona ekipa sto su im juce-prekljuce roknuli kolima biciklistu ? :D Al sam ga kobjasnio...

6. E sad :D udarili su kolima Juan Flechu, a on je vozac Team Sky...Ako si na taj tim mislio..Nije tacno :D

7. Ја знам за један тим. Астана. Тамо је возио Винокуров, па се сад скршио. Да није тај?

8. You pogodio si :D 2008-2009 Johan je bio generalni menadzer Astane...2010 kad je Arsmtrong osnovao Team RadioShack, Johan je sa velikim zadovoljstvom postao generalni radio shecka..

9. Veoma mi je zao Vinokurova, odlican je vozac...A i rekao je da mu je ovo poslednji tur i tuzno je da ovako zavrsi karijeru...

10. A i rekao je da mu je ovo poslednji tur

Нема више турева за разбијање. :)

Осећам да је то много занимљив податак, али мени ништа не значи. :) Пратим понекад Тур, али не успевам све да похватам и нема ко да ми објасни. Видео сам овде једну тему о бициклизму, па ћу радо да је прочитам.

11. Pa pazi svi oni sto manje poznaju i sto ne prate biciklizam misle da je to samo okretanje pedala..Ne ima tu mnogo vise :) ali jednostavno vecina ljudi ne razume :)

Postavljaj pitanje :)

12. Ево једно питање из "веровали или не"

Почетком деведесетих један легендарни фудбалер је отео неколико стотина Пигмеја да би организовао фудбалски турнир у хуманитарне сврхе. Неколико недеља касније ухапшен је јер је откривено да је несрећне Пигмеје држао три дана заточене у једној јединој просторији на стадиону и дао им само по један оброк за то време. Његов портпарол је на ту тему изјавио: "Знате ви Пигмеје. Тешко их је контролисати, а и боље играју кад су гладни." Који бивши фудбалер је у питању?

13. Каква само бизарна прича! Морао сам да је проверим на неколико места када сам је чуо. И даље ми је тешко да поверујем.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.