Спортски квиз

1. da nije vlada kazakstanac :)
    Ma mene vise jebe to sto sam gladan nego sto mi se spava :P

2. Bravo Vinokurov!

Za YCHTT koji me je prozvao da sam POGODIO pitanje iz odbojke: sada sam video spisak reprezentacije Srbije od 16 igrača - samo protiv trojice od njih nisam nikada igrao. Protiv ostalih smo uglavnom pobeđivali. Čisto da se zna.

3. Таџикистан? :)

Kako prelepo izgleda ona sajsi kada kaze to na spotu...

Ox odbojkas?

Biciklizam again...Ko je osvojio ovogodisnji tur d srbija?

4. Pa Okse jebote, šta ti radiš u Njemačkoj? Studiraš žurnalistiku, igraš odbojku, praviš djecu...?

5. @Ox
    Што нема везе са чињеницом да си погодио да је у питању Сарторети. :) А и није чудо да се нису пласирали на финални турнир ако су играли друге лиге против тебе.

Постављај, Сале.
    ЕДИТ: Ау, боље да ниси поставио. :)

6. Vinokurov? (on i Arsmstrong su jedini za koje sam u životu čuo i onaj Kontador - to je sve što mogu da ponudim :)

7. Pa nisu nijedan od te trojice ucestvovali :) da jesu ja bih svaku etapu uzivo pratiJo :P

8. Што нема везе са чињеницом да си погодио да је у питању Сарторети. :) А и није чудо да се нису пласирали на финални турнир ако су играли друге лиге против тебе.

Ne, igrali smo u juniorskim danima, posle je mene put odveo na studije pa sam igrao u drugoj ligi, a ovi mamini sinovi su ganjali prvu što većini nije pomoglo da postanu vrhunski igrači.

Što se biciklizma tiče, predajem se...

9. Naicice neko i odgovorice valjda :)

10. Odgovoriće malo sutra, nije niko toliko bolestan da prati biciklizam. Dovoljan je jedan pacijent :D

11. Ne, igrali smo u juniorskim danima, posle je mene put odveo na studije pa sam igrao u drugoj ligi, a ovi mamini sinovi su ganjali prvu što većini nije pomoglo da postanu vrhunski igrači.

Уништи Сале квиз овим питањем, па да наставимо са ћаскањем. :) Дај бар да погађамо земљу из које долази...

12. Ma Bugarin, garant.

13. Eto pomoc :) Srbin je :)

14. Eto pomoc :) Srbin je :)

Onda je onaj Stević garant, ime mu ne znam...

15. Па ако није онај Стевић и ако није онај Мађар из Србије онда немам појма који још постоје бицклисти. :)

16. Да није Микош Рњаковић? Је л' он још вози?

17. Постављај, Игњатије...

18. Постављај, Игњатије...

Odma' dođe... Evo jedno lako:

Među aktivnim dubl teniserima, Nenad Zimonjić se nalazi na 7. mestu po broju osvojenih ATP titula - koliko ih je osvojio?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.