Спортски квиз

1. da nije vlada kazakstanac :)
    Ma mene vise jebe to sto sam gladan nego sto mi se spava :P

2. Bravo Vinokurov!

Za YCHTT koji me je prozvao da sam POGODIO pitanje iz odbojke: sada sam video spisak reprezentacije Srbije od 16 igrača - samo protiv trojice od njih nisam nikada igrao. Protiv ostalih smo uglavnom pobeđivali. Čisto da se zna.

3. Таџикистан? :)

Kako prelepo izgleda ona sajsi kada kaze to na spotu...

Ox odbojkas?

Biciklizam again...Ko je osvojio ovogodisnji tur d srbija?

4. Pa Okse jebote, šta ti radiš u Njemačkoj? Studiraš žurnalistiku, igraš odbojku, praviš djecu...?

5. @Ox
    Што нема везе са чињеницом да си погодио да је у питању Сарторети. :) А и није чудо да се нису пласирали на финални турнир ако су играли друге лиге против тебе.

Постављај, Сале.
    ЕДИТ: Ау, боље да ниси поставио. :)

6. Vinokurov? (on i Arsmstrong su jedini za koje sam u životu čuo i onaj Kontador - to je sve što mogu da ponudim :)

7. Pa nisu nijedan od te trojice ucestvovali :) da jesu ja bih svaku etapu uzivo pratiJo :P

8. Што нема везе са чињеницом да си погодио да је у питању Сарторети. :) А и није чудо да се нису пласирали на финални турнир ако су играли друге лиге против тебе.

Ne, igrali smo u juniorskim danima, posle je mene put odveo na studije pa sam igrao u drugoj ligi, a ovi mamini sinovi su ganjali prvu što većini nije pomoglo da postanu vrhunski igrači.

Što se biciklizma tiče, predajem se...

9. Naicice neko i odgovorice valjda :)

10. Odgovoriće malo sutra, nije niko toliko bolestan da prati biciklizam. Dovoljan je jedan pacijent :D

11. Ne, igrali smo u juniorskim danima, posle je mene put odveo na studije pa sam igrao u drugoj ligi, a ovi mamini sinovi su ganjali prvu što većini nije pomoglo da postanu vrhunski igrači.

Уништи Сале квиз овим питањем, па да наставимо са ћаскањем. :) Дај бар да погађамо земљу из које долази...

12. Ma Bugarin, garant.

13. Eto pomoc :) Srbin je :)

14. Eto pomoc :) Srbin je :)

Onda je onaj Stević garant, ime mu ne znam...

15. Па ако није онај Стевић и ако није онај Мађар из Србије онда немам појма који још постоје бицклисти. :)

16. Да није Микош Рњаковић? Је л' он још вози?

17. Постављај, Игњатије...

18. Постављај, Игњатије...

Odma' dođe... Evo jedno lako:

Među aktivnim dubl teniserima, Nenad Zimonjić se nalazi na 7. mestu po broju osvojenih ATP titula - koliko ih je osvojio?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.