Спортски квиз

1. Јој, јесте Ефенберг! Показао је прст навијачима на неком мечу у групи. Али се не сећам шта је било са њим после тога.

2. Jeste Štefan Efenberg. Nakon zamene protiv Južne Koreje na utakmici trećeg kola po grupama izviždan je od strane svojih navijača. Odgovorio im je srednjim prstom. Berti Fogst ga ekspresno poslao kući za Bavariju. Tako je praktično pre vremena završio reprezentativnu karijeru.

3. Jeste Štefan Efenberg. Nakon zamene protiv Južne Koreje na utakmici trećeg kola po grupama izviždan je od strane svojih navijača. Odgovorio im je srednjim prstom. Berti Fogst ga ekspresno poslao kući za Bavariju. Tako je praktično pre vremena završio reprezenativnu karijeru.

Jebote, ja ovo nisam znao...samo lupih Efenberg...

Elem, koji Zvezdin igrač je osamdesetih dao tri gola Benfiki (Benfici) na jednoj tekmi i tako je od 0:2 došlo na 3:2?

4. Ne kenjaj da si opalio prije mene. A jbt.

5. Ne kenjaj da si opalio prije mene. A jbt.

jbg :) zadnji post na prethodnoj strani...pobego sam ti za 5, 6 sekundi :)

Nije Žonpi.

6. Jugović je tad spremao prijemni za srednju školu :)

7. Piksi? Vi volite te vaše južnjake.

8. Nije Šestić.

Jes da volem južnjake ali nisu ni Piksi ni bilo koji Đurovski.

9. Мркела? Ја не знам више ниједног... :)

10. Nije Mrkela.

U top listi nadrealista postoji ceo jedan skeč gde mu se oni kao zahvaljuju na tom :) samo da vim da nađem...

11. Pogodio Sterija!

Rajko Janjanin je u pitanju, godina 1984.a

12. Evo jedno pitanje.

Koje godine je karling postao olipiski sport i čiji je to nacionalni sport?

13. 1994. Nacionalni sport Kanade?

14. Зашто волите да постављате два питања у једном? И питања са годинама смарају и убијају вољу за учествовањем.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.