Спортски квиз

1. И Талијан Ђилардино. :Д

2. АрлобезШ, ајде настави, морам напоље. Други је Карека. А трећи Ђордано Бруно(легенда Лација и Наполија). MAradona-GIordano-CAreca= MAGICA , Карали с Наполијем цијеле Апенине.

Едит:Дио атмосфере МАГИКЕ, уз талијанског коментатора. :)

http://www.youtube.com/watch?v=iLUrt2Yh-EE&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=ZsABO06VX48

3. Jes Brazilac bi trebalo da je Careca...a Italijan...hm...jebem li ga. Znam da je Napoli u pitanju ali ne mogu da se setim. :)

4. Aj ko hoće, nemam ideju.

5. E pa čekaj, kume, ima tu i potpitanje. Koliko olimpijskih zlata je osvojio, a koliko ukupno olimpijskih medalja?

6. Џони Вајсмилер, као што Влајко рече, бавио се пливањем.

7. E pa čekaj, kume, ima tu i potpitanje. Koliko olimpijskih zlata je osvojio, a koliko ukupno olimpijskih medalja?

E, jebi ga, sad mi se svetiš, a? :)

Osvojio je 4 zlata i to mu je :)

8. Ma mnogo mi zanimljiv lik, a bilo mi bezveze da pretjerujem sa pitanjem. Osvojio je 5 zlata i 1 bronzu, na 2 OI, '24. u Parizu i '28. u Amsterdamu. Bio je jedan od najboljih plivača 20ih. Roditelji su mu Banatske Švabe, migrirali u Ameriku. Po završetku plivačke karijere, glumio je u 6. filmu o Tarzanu.

9. Jes, Dube. Nisam znao koliko je imo medalja, a znao sam da je naš čovek.

Koji naš (sad već bivši) reperezentativac je izjavio ovo o fudbalu zemlje u kojoj je tad zarađivao hleb:

"Ma pojma nemam, mi igramo neke kontranapade, šta li..."

Inače, zovu ga i Serbian snake (ja bi pre reko Serbian snajka), a ima i tendenciju da bude duhovit...

10. Неки фудбалер има тенденцију да буде духовит? Ју, наопако! :)

Не знам ко је та њушка, али могу да нагађам. Кежман?

11. Pa Lane je Serbian Snake jebote.

12. Неки фудбалер има тенденцију да буде духовит? Ју, наопако! :)

ahahaha

Не знам ко је та њушка, али могу да нагађам. Кежман?

Nije, ali ovaj je taze bivši reprezentativac...trenutno igra u velikom klubu iz kog se trude i lubenicama da ga isteraju.

13. Tek sam sad video Dubov odgovor...Odgovor je tačan. Milan Jovanović je u pitanju, ono je izrekao za belgijski fudbal kad je igro za Standard Lijež, a u novinama mnogo potenciraju njegovu duhovitost.

14. btw, ovo se zajebavam, gde Lane duhovit. :)

15. Па што он више није репрезентативац? Нисам обавештен.

16. E ja otišao da spavam, ne se ljutite :) Neko će već postaviti. Ne trošite dobra pitanja kad mene nema :)

17. Па што он више није репрезентативац? Нисам обавештен.

Pa ne zove ga Žonpi već godinu dana, valjda nije standardan u Liverpulu i te fore.

18. Ok, Dube, aj nek postavlja neko...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.